Vahide Perçin: Berrak‘a Dayanamıyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vahide asla bu şekilde düşmez. Yalan olduğu bariz belli. :)

yani doğru yoruma ne denir.))

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vahide perçin neden soyleyemez bu sozu?
sonuçta kremeceme trt okul programinda abla deme lazimin olur diyende vahide hanim.

Dememiştir öyle bir şey. :)

O zaman Kurt Seyit ve Şura'da ergen dizisi o mantıkla bakarsak onun da başrolü yakışıklı. :)

ama orda + eksiyi götürüyor yani shuranın artısı çok kuvvetli :)

birde kıvanç ı parlak çağatayla karşılaştırma kıvanç üç kat daha yeteneklidir :)

ayol haber doğru olsa ne olucak kim karşı çıkabilirki bu açıklamaya bunun gibiler nasıl oyuncu olmayı başarıyor çok düşünmesi gereken bir soru aslında (b)(b)(b)

ayol haber doğru olsa ne olucak kim karşı çıkabilirki bu açıklamaya bunun gibiler nasıl oyuncu olmayı başarıyor çok düşünmesi gereken bir soru aslında (b)(b)(b)
ayol bence bu söylentiyi çıkaranlar senin gibi kızlar :)))) berrakın partnerleri: tolgahan sayışman,kenan imirzalıoğlu,engin altan düzyatan ve mehemt günsur maşallah berenden tubadan iyi kızın partnerleri :F hep kıskanıyonuz kızı hep bundan çıkıyor haberler :F açıklığa kavuşturdum :A @destere @sürgünüm

ayol bence bu söylentiyi çıkaranlar senin gibi kızlar :)))) berrakın partnerleri: tolgahan sayışman,kenan imirzalıoğlu,engin altan düzyatan ve mehemt günsur maşallah berenden tubadan iyi kızın partnerleri :F hep kıskanıyonuz kızı hep bundan çıkıyor haberler :F açıklığa kavuşturdum :A @destere @sürgünüm

aynen:) çekemiyorlar kızı kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar :)

işte ben kimi beğeniyorsam jensen ackles, joseph morgan, Ian somerhalder ve buna benzer kim varsa hemen laf atıyorsunuz adamcağızlara :kiki::kiki:
joseph ile ian @destere gibi parlakların peşinde :F o kısma laf atıyoruzdur yani boşuna hayran olmanıza :A ikisinde de oyunculuk yeteneği yok zati :A

jensen iyi olabilir hiç izlemedim sadece 1 filmini izlemiştm :F