Insallah 1 reyting bile alamaz ....
Insallah 1 reyting bile alamaz ....
aga ne tnt si gözünü sevim yaKanal problemi de var. Vadiyi yayımlayacak bir tane doğru dürüst kanal bile yok. Bilmiyorum ama bence Vadi transfer olduğu tüm kanallar arasında, en çok TNT'yi beğenmişdim. Kanalı yönetenler iyi yönetebilserdi, Vadi oraya tam otururdu. Bu büyük kanallarla olmuyor, havaya giriyorlar sanki. Atv zaten hiç değer vermiyor. Pana Film bu kanalda neden halen ısrar ediyor anlamış değilim. Atv'den umarım çıkarız diyeceğim ama hangi kanala gidecek, hepsi aynı. TNT olsaydı orada devam etmesini isterdim, tüm kanalardan uzak.
22.15 geç olur aga olmaz şuan 21.30 müthiş bir saat olur 20.00-21.30 arası özet olacak var ya off diyorum özeti hiçbir şey geçemez yeni bölümde uçarDizinin yaş sınırı 13+ veya 15+ yükseltip 22:15'de başlatsalar, TNS'de yer yerinden oynar.
sana daha önce de dedim Gülen hem yazıp hem oynayacak yaşta değil)) adam zor senaryoyu yazıyorbirbirini tamamlayıcı olur
şefkat tepe de artık fetoyu çıakrtmalı![]()
Basbakan 17 Aralıktan bu yana ilk kez canlı yayında tüm Türkiye başkanın konuşmasını bekliyor bu kurtların reytingi de artırır tabi tns de paralel yapı izin verirse))))1 hafta bekledikten sonra tadına doyamıcaz offf 😡😡😡
zaten reklam düzenlemesi yüzünden dizinin 2 reytingini yiyorlar dizi rahat 15 reyting alıcakken 13 alıyor 14 alıcakken 12 alıyor reklam ayarlaması yüzünden 2 reyting gidiyor 😛😛😛
sesi duyulsa yeter kendisinin gelmesine gerek yoksana daha önce de dedim Gülen hem yazıp hem oynayacak yaşta değil)) adam zor senaryoyu yazıyor
o kolay montajda uzmanlar onu montajla hallederler merak etme))sesi duyulsa yeter kendisinin gelmesine gerek yoko beddua eder karanlık kurul amin der
)))
adamlar montajda iyi olsa dizilerinde rezil olmazlardıo kolay montajda uzmanlar onu montajla hallederler merak etme))
montaj ekibini başka yere kaldırdılar hacı ondan diziler de devamli hata yapıyorlar hala anlamadın mi)))adamlar montajda iyi olsa dizilerinde rezil olmazlardı))
gün olur devran döner diyorsunvadi boynu büküklerin önünü kesmek için bu kadar küçük hesaplar yaparmıydı ?![]()