Kurtlar Vadisi Pusu Bu Hafta Erken Bitecek!

Kanal problemi de var. Vadiyi yayımlayacak bir tane doğru dürüst kanal bile yok. Bilmiyorum ama bence Vadi transfer olduğu tüm kanallar arasında, en çok TNT'yi beğenmişdim. Kanalı yönetenler iyi yönetebilserdi, Vadi oraya tam otururdu. Bu büyük kanallarla olmuyor, havaya giriyorlar sanki. Atv zaten hiç değer vermiyor. Pana Film bu kanalda neden halen ısrar ediyor anlamış değilim. Atv'den umarım çıkarız diyeceğim ama hangi kanala gidecek, hepsi aynı. TNT olsaydı orada devam etmesini isterdim, tüm kanalardan uzak.

Kanal problemi de var. Vadiyi yayımlayacak bir tane doğru dürüst kanal bile yok. Bilmiyorum ama bence Vadi transfer olduğu tüm kanallar arasında, en çok TNT'yi beğenmişdim. Kanalı yönetenler iyi yönetebilserdi, Vadi oraya tam otururdu. Bu büyük kanallarla olmuyor, havaya giriyorlar sanki. Atv zaten hiç değer vermiyor. Pana Film bu kanalda neden halen ısrar ediyor anlamış değilim. Atv'den umarım çıkarız diyeceğim ama hangi kanala gidecek, hepsi aynı. TNT olsaydı orada devam etmesini isterdim, tüm kanalardan uzak.
aga ne tnt si gözünü sevim ya :D tnt en kötüsüydü vadi polatın vurulduğu tarihi 144.bölümle 14 reyting alınca diğer bölüm diziye reklam manyağı yapmıştı unutmayın bunları 7 dakkada bir reklam koyduğunu dün gibi hatırlıyorum
en iyisi Show Tv dir sezon sonu kesinlikle oraya geçmeliyiz
hee bu arada yarın reytingler kesin düşecek

Dizinin yaş sınırı 13+ veya 15+ yükseltip 22:15'de başlatsalar, TNS'de yer yerinden oynar.

Dizinin yaş sınırı 13+ veya 15+ yükseltip 22:15'de başlatsalar, TNS'de yer yerinden oynar.
22.15 geç olur aga olmaz şuan 21.30 müthiş bir saat olur 20.00-21.30 arası özet olacak var ya off diyorum özeti hiçbir şey geçemez yeni bölümde uçar

1 hafta bekledikten sonra tadına doyamıcaz offf 😡😡😡
zaten reklam düzenlemesi yüzünden dizinin 2 reytingini yiyorlar dizi rahat 15 reyting alıcakken 13 alıyor 14 alıcakken 12 alıyor reklam ayarlaması yüzünden 2 reyting gidiyor 😛😛😛
Basbakan 17 Aralıktan bu yana ilk kez canlı yayında tüm Türkiye başkanın konuşmasını bekliyor bu kurtların reytingi de artırır tabi tns de paralel yapı izin verirse))))

Boynu Bükükler kötü etkilenmez umarım bu durumdan..

Yine ortalama oranlarını korur bence. En çok Arkadaşım Hoşgeldin ve Kardeş Payı'na yarayacak gibi. :)

Zaten geçen hafta yoktu bu hafta da erken bitmesi kötü oldu izleyici için...

Atv de haklı aslında Vadi ne kadar ara verirse versin yine en çok izlenen dizi oluyor. :)

Ağlayacam Vallaha Billaha offffffffffffffffff yani bu da yapılır mı ya 2 hafta beklet sonra kısa kes bölümü alacağımız olsun. Neyse konuda ki yorumları okumadan cevap yazayım Vadi Show'a falan geçmez geçmesin de kendilerini toparlasınlar anca öyle

vadi boynu büküklerin önünü kesmek için bu kadar küçük hesaplar yaparmıydı ? :d

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy