Kızın suçu ne? Kendi hayatı ama magazinciler sürekli gündeme getiriyor. Çoğu uydurma olaylarla..Canı sıkıldıkca ya zayıflar ya saç rengi falan değişir. Gündemde kalma çabaları bunlar![]()
Çok güzel olmuş.
Kızın suçu ne? Kendi hayatı ama magazinciler sürekli gündeme getiriyor. Çoğu uydurma olaylarla..Canı sıkıldıkca ya zayıflar ya saç rengi falan değişir. Gündemde kalma çabaları bunlar![]()
Kızın suçu ne? Kendi hayatı ama magazinciler sürekli gündeme getiriyor. Çoğu uydurma olaylarla..
Çok güzel olmuş.![]()
Magazincilerin kendisini takip ettigini biliyordur sanirim![]()
filmdeki karakter için değiştirmemiş miKızın suçu ne? Kendi hayatı ama magazinciler sürekli gündeme getiriyor. Çoğu uydurma olaylarla..
Çok güzel olmuş.![]()
Düşünmüyor zaten Kenan'ın programında da diyordu bıktım diye.filmdeki karakter için değiştirmemiş miniye magazincileri düşünsün
![]()
Fotoğrafa bakılırsa yine gizli çekmişler.Magazincilerin kendisini takip ettigini biliyordur sanirim![]()
Düşünmüyor zaten Kenan'ın programında da diyordu bıktım diye.O dur zaten ama çok güzel olmuş.
Fotoğrafa bakılırsa yine gizli çekmişler.![]()
Geneli dedim ben.Gizli mi?Hadi gizli olsun diyelim isteyerek cektirmemis olsa yüzündeki tebessüm nedir?
![]()
![]()
Geneli dedim ben.Twitter'a koymuş yani ne var? Bence öyle bir amacı yoktur.
![]()