27 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Zengin Kız Fakir Oğlan
Reklam dönüşü-22.55

Boynu Bükülesiceler Pis Yedilinin çakması olmuş kanal d iyice sapıttı. :F

Vadi'nin yokluğunda ilk bölüm yüksek alır şenlikler başlar Vadi gelince matem havası olur. :A

İnadına Yaşamak vakası 2. :bhr:
Bir kerede pozitif yaklaşsan Kanal D ye 🙄

Yok artık bb 7'ye dayanmış. En fazla 5 alır diyodum anlıklarda. :)
Haftaya ki oranları ve reklamlı düzene geçtikten sonraki oranları asıl önemli olan. :)
Ak çembe yemiş gibi gözüküyor. :)
Ah'nin özet anlıklarıysa bunlar gayet iyi ama yeni bölümse bi hayli düşük. :)

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 5.63 2) KANALD: 4.09 3) SMNYL TV: 3.63 4) ATV: 3.55 5) TRT1: 2.77
Arkadaşım Hoşgeldin blok reklam vermemesinin meyvesi:(
Show TV Güldür Güldür deki gibi 1 saat 30 dk reklamsız gitse daha yüksek gider
Kanal D reklam stratejisi bakımından hiç sevmiyorum
Atv nin reklam stratejisini seviyorum

Miranın bacakları varlen özlemin bacaklara odaklanıpta, o tarafa sap demek garip oldu biraz sanki :A

Heralde o gün ve saatte gitmiycek, anlıkları fena sayılmaz. :D
Özlem'in bacakları güzel olabilir ama o bizden mahrum bırakıyor Mira öyle mi :D

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu İle Dosta Doğru, canlı yayınla şimdi atv'de başlıyor! İyi seyirler...

Bu dizi samimi ve içten :)
Samimiyet ve içtenlik sence reyting ediyor mu Furkan :) Bir bak etraftaki dizilere. :)

Sevdaluk tekrarı izlenecek bir dizi değildi. Bu dizinin tekrarı da Küçük Ağa gibi uçar buraya yazıyorum. :A
Sanki kaç kere izlemişsin diziyi :)

boynu büyükler klasik tns dizisi basit espriler Klişe komedi. türk Sineması taklidi.. formül belli artık tns için eski bir Türk filmini al kopyala bir kaç bişey ekle okadar.. zengin kız fakir oğlanı en çok etkiler. Son olarak 3 diziden biri gider. aramızda kalsın zengin kız fakir oğlan. boynu bukukler sezon sonu elenir

Özlem'in bacakları güzel olabilir ama o bizden mahrum bırakıyor Mira öyle mi :D

Samimiyet ve içtenlik sence reyting ediyor mu Furkan :) Bir bak etraftaki dizilere. :)

Sanki kaç kere izlemişsin diziyi :)
İzlemekle alakası yok. Türünü biliyorum.

Bir Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, bir Pis Yedili değil ki tekrarı fazla izlensin. :) Tekrarı izlenen diziler 1000 km öteden diyor benim tekrarım izleniyor diye. Boynu Bükükler de bu tarz bir dizi olacak. :)

Karadayı mesela kendisi 12 reyting alıyor ama yazın tekrarı 1 reyting bile alamıyordu. :)

İzlemekle alakası yok. Türünü biliyorum.

Bir Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, bir Pis Yedili değil ki tekrarı fazla izlensin. :) Tekrarı izlenen diziler 1000 km öteden diyor benim tekrarım izleniyor diye. Boynu Bükükler de bu tarz bir dizi olacak. :)

Karadayı mesela kendisi 12 reyting alıyor ama yazın tekrarı 1 reyting bile alamıyordu. :)
Ne alaka şimdi Sevdaluk ilk bölüm tekrarı çok başarılı sonuçlar alıyordu :)

Halk KURTLAR VADİSİ diyor başka birşey demiyor
bugün dışardaydım gelirken hangi tv ye baksam kv filistin açıktı o kadar tekrara rağmen millet hatim etmekte kararlı anlaşılan :kiki: ben ilk 30 dakkasını izledim gerisini izlemedim ezberledik zaten yeter :D

haftaya tüm dizi ve programlara farkların farkını atacaz özeti kimse geçemeyecek herzamanki gibi :D

boynu bükükler inadına yaşamak vol2 :F

Halk KURTLAR VADİSİ diyor başka birşey demiyor
bugün dışardaydım gelirken hangi tv ye baksam kv filistin açıktı o kadar tekrara rağmen millet hatim etmekte kararlı anlaşılan :kiki: ben ilk 30 dakkasını izledim gerisini izlemedim ezberledik zaten yeter :D

haftaya tüm dizi ve programlara farkların farkını atacaz özeti kimse geçemeyecek herzamanki gibi :D

boynu bükükler inadına yaşamak vol2 :F
Bende 9 da dışardayken
9 tv gördüm
8 inde Boynu Bükükler
1 inde Kurtlar Vadisi Pusu Filistin vardı