Bir kerede pozitif yaklaşsan Kanal D ye 🙄Boynu Bükülesiceler Pis Yedilinin çakması olmuş kanal d iyice sapıttı.
Vadi'nin yokluğunda ilk bölüm yüksek alır şenlikler başlar Vadi gelince matem havası olur.
İnadına Yaşamak vakası 2.
Arkadaşım Hoşgeldin blok reklam vermemesinin meyvesi
Miranın bacakları varlen özlemin bacaklara odaklanıpta, o tarafa sap demek garip oldu biraz sankiYurttaki herkes sap olunca haliyle en uygun bacaklı kızlar seyrediliyor. Bana da şey düşüyor Yollasınlar ben izlerim
Heralde o gün ve saatte gitmiycek, anlıkları fena sayılmaz.Pazar 23.30 ve finish şu diziler kanal d den ne çekti be
Özlem'in bacakları güzel olabilir ama o bizden mahrum bırakıyor Mira öyle miMiranın bacakları varlen özlemin bacaklara odaklanıpta, o tarafa sap demek garip oldu biraz sanki
Heralde o gün ve saatte gitmiycek, anlıkları fena sayılmaz.
Samimiyet ve içtenlik sence reyting ediyor mu Furkan Bir bak etraftaki dizilere.Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu İle Dosta Doğru, canlı yayınla şimdi atv'de başlıyor! İyi seyirler...
Bu dizi samimi ve içten
Sanki kaç kere izlemişsin diziyiSevdaluk tekrarı izlenecek bir dizi değildi. Bu dizinin tekrarı da Küçük Ağa gibi uçar buraya yazıyorum.
Her mesajımın sonu aynı olsaydı yine aynı olurduHer masajının sonu aynı.
İzlemekle alakası yok. Türünü biliyorum.Özlem'in bacakları güzel olabilir ama o bizden mahrum bırakıyor Mira öyle mi
Samimiyet ve içtenlik sence reyting ediyor mu Furkan Bir bak etraftaki dizilere.
Sanki kaç kere izlemişsin diziyi
Ne alaka şimdi Sevdaluk ilk bölüm tekrarı çok başarılı sonuçlar alıyorduİzlemekle alakası yok. Türünü biliyorum.
Bir Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, bir Pis Yedili değil ki tekrarı fazla izlensin. Tekrarı izlenen diziler 1000 km öteden diyor benim tekrarım izleniyor diye. Boynu Bükükler de bu tarz bir dizi olacak.
Karadayı mesela kendisi 12 reyting alıyor ama yazın tekrarı 1 reyting bile alamıyordu.
Bende 9 da dışardaykenHalk KURTLAR VADİSİ diyor başka birşey demiyor
bugün dışardaydım gelirken hangi tv ye baksam kv filistin açıktı o kadar tekrara rağmen millet hatim etmekte kararlı anlaşılan ben ilk 30 dakkasını izledim gerisini izlemedim ezberledik zaten yeter
haftaya tüm dizi ve programlara farkların farkını atacaz özeti kimse geçemeyecek herzamanki gibi
boynu bükükler inadına yaşamak vol2