Bergüzar Korel Ateş Püskürdü

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,065
Puanı
1,061
Önceki gün Bergüzar Korel ve oğlu Ali, Akmerkez'de film izledi.Film çıkışı gazeteciler güzel oyuncuyu rahat bırakmadı.Bir gazetecenin ''Şehzade Mustafa'nın ölümü üzerine Halit Ergenç'e sosyazl medyadan gelen tepkileri'' sorması üzerine Bergüzar Korel gazetecilere “Yeter bizi rahat bırakın” diye bağırdı.Korel'in bu davranışı gazetecilerde ve etrafta bulunanlarda şaşkınlık yarattı.
76d07cb3a8247f6463b16a7b97dca91a.jpg

Gazetecilerde sadece isini yapiyor Ama Bergüzar Korelide anlamak lazim :)

ayol bunun bile bir tarafını kaldırdınız oyuncu diye kendini kenan sayesinde bir şey sanar olmuş 😛😛😛

Gerçek hayatla, televizyon dünyasına karıştıranlara ve aynı zamanda da yüzyıllar sonra Şehzade Mustafa'yı, Kanuni Sultan Süleyman'ın boğdurduğunu öğrenenlere de ve daha sonra da türbeye akın akın gidenlere "TÜRK İNSANI"; bunları ünlülere aktaran kişilere ve ne olursa olsun, her türlü garip soruları sorabilen kişilere "TÜRK BASINI" denir.

Bergüzar Korel’in Binbir Gece’yle başlayan yükselişi Karadayı’da tavan yaptı… Oynadığı rolün hakkını veriyor.:D
havalanmış işte onu diyorum 🙂🙂🙂
gazeteciler sanki berguzerle konuşmaktan çok hoşlanıyorlar adamların işi bu biryerden talimat alıyorlar 3 kuruş için bunun gibi şımarıklarında ağız kokusunu çekiyorlar 😛😛

havalanmış işte onu diyorum 🙂🙂🙂
gazeteciler sanki berguzerle konuşmaktan çok hoşlanıyorlar adamların işi bu biryerden talimat alıyorlar 3 kuruş için bunun gibi şımarıklarında ağız kokusunu çekiyorlar 😛😛
Şehzade Mustafa'nın ölümü ile Bergüzar Korel'in ne alakası var?:)

Şehzade Mustafa'nın ölümü ile Bergüzar Korel'in alakası var?:)
ayolll halit berguzerin kocası benim kocam değilki bana sorsunlar :D
kocan dizideki sahneden dolayı çok eleştiri aldı rahatsızmısınız diye sormaları kadar doğal ne olabilir berguzerde şöhrete kapılmış anlaşılan 😵😵😵

ayolll halit berguzerin kocası benim kocam değilki bana sorsunlar :D
kocan dizideki sahneden dolayı çok eleştiri aldı rahatsızmısınız diye sormaları kadar doğal ne olabilir berguzerde şöhrete kapılmış anlaşılan 😵😵😵
Karadayı ile ilgili bir soru sorsalar anlarımda Muhteşem Yüzyıl ile ilgili sorulara cevap vermek zorundamı?
Kocalar hakkında sorulara eşler niye cevap vermediği için sorumlu tutuluyor anlamıyorum.
Tayyip Erdoğan'ın yaptıklarının hesabını Emine Erdoğan'a sorabilirmiyiz?:)

Son düzenleme:
kadın haklı rolle gerçeiği karıştıran çok :F

bu arada berfgüzarın zirve işi binbir gecedir :)

Karadayı ile ilgili bir soru sorsalar anlarımda Muhteşem Yüzyıl ile ilgili sorulara cevap vermek zorundamı?
Kocalar hakkında sorulara eşler niye cevap vermediği için sorumlu tutuluyor anlamıyorum.
Tayyip Erdoğan'ın yaptıklarının hesabını Emine Erdoğan'a sorabilirmiyiz?:)
ben burda berguzer haklı haksız onu tartışmıyorumki bağırmasını yanlış buluyorum kimsenin kimseye bağırmaya hakkı yok rahatsız oluyorsa adam gibi cevap versin bunu bana sormayın desin olsun bitsin berguzer uslubunu çok yanlış kullanmış oyüzden haksız duruma düşmüş
😵😵😵

kadın haklı rolle gerçeiği karıştıran çok :F

bu arada berfgüzarın zirve işi binbir gecedir :)
sen herşeye burnunu sokma :F

ben burda berguzer haklı haksız onu tartışmıyorumki bağırmasını yanlış buluyorum kimsenin kimseye bağırmaya hakkı yok rahatsız oluyorsa adam gibi cevap versin bunu bana sormayın desin olsun bitsin berguzer uslubunu çok yanlış kullanmış oyüzden haksız duruma düşmüş
😵😵😵

sen herşeye burnunu sokma :F
destere gibi totomla dalmıyorum en azından :F burun iyidir :F