Esra Dermancıoğlu Flaş Kurbanı Oldu!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Bugüne kadar Fatmagül'ün Suçu Ne ve son olarak da Doksanlar dizisiyle karşımıza çıkan sevilen oyuncu Esra Dermancıoğlu flaşların kurbanı oldu.

Başarılı oyuncu siyah ve ince bir bluz giyince olanlar da oldu haliyle. Kameraların flaşları ünlü oyuncunun iç çamaşırının görünmesine sebep oldu.

Ve oyuncunun dekoltesi de böylece magazin ekiplerine yakalanmış oldu. İşte o görüntü...

OeLrSIiidBc8crzSmyvGzicf.jpg

Siz anlıyorsunuz bu işlerden. :F
Ayıpsın ben bu işin ehliyim sene 98 ben o zamanlar mum ışığında televizyon seyrederim. Siz bilmezsiniz tabi zor dönemlerdi o yıllar. 98'li yıllar iyi gacılar hacılar hocalar vardı. Konuyu ne saçma yere bağladım ben ya :) içinden çıkamadım.

Ayıpsın ben bu işin ehliyim sene 98 ben o zamanlar mum ışığında televizyon seyrederim. Siz bilmezsiniz tabi zor dönemlerdi o yıllar. 98'li yıllar iyi gacılar hacılar hocalar vardı. Konuyu ne saçma yere bağladım ben ya :) içinden çıkamadım.

sen anlat anlat ben anladım :) o dönemler flaş yoktu mum ışığında gögüsleri seçmeye çalışırdık şimdiki nesil çok şanslı diye sıvayıp bitireceksin lafı :))

Destere güzel bağladı. :X