Oha lo sana.MERYEM BI YILDIR ALMANYADA .BIRAZ MAGAZIN OKU.BI KAFANI KALDIRDA KVPDEN FARKLI SEYLERE BAKmeryem muhteşem yüyılda oynamıyormu nasıl ara veriyor bu akşamda var yeni bölüm![]()
Oha lo sana.MERYEM BI YILDIR ALMANYADA .BIRAZ MAGAZIN OKU.BI KAFANI KALDIRDA KVPDEN FARKLI SEYLERE BAKmeryem muhteşem yüyılda oynamıyormu nasıl ara veriyor bu akşamda var yeni bölüm![]()
ne bağrıyorsun beeOha lo sana.MERYEM BI YILDIR ALMANYADA .BIRAZ MAGAZIN OKU.BI KAFANI KALDIRDA KVPDEN FARKLI SEYLERE BAK![]()
Haber falandami izlemiyon ?? gazatedemi okumuyonne bağrıyorsun beeben 2-3 dizi hariç tv seyretmiyorumki nerden bileyim 😵😵
haberden kastın ana haber falansa çok canım sıkılıyor izlemiyorum 🙄🙄Haber falandami izlemiyon ?? gazatedemi okumuyon![]()
Serenay Sarıkayayı seviyorum iyi oyuncu ama Meryem onu 3 e 4 e katlar.
Meryem daha sempatik daha içten...Neyse meryemi de çocuk reklamında görücez galiba 1 buçuk yada 2 milyona anlaşmış![]()
Haksız mıyım aslında daha fazla oranlar yazardım da tepki alırdım forumdakilerden(ama Meryem onu 3 e 4 e katlar.)
bu kısım muhteşem olmuş)
Haksız mıyım aslında daha fazla oranlar yazardım da tepki alırdım forumdakilerden![]()