Beren Saat Fırtınası Londra'da...

Off iyiki İntikam erken final yaptı da millete malzeme çıktı. Her Beren konusunda neden "Dizisi kaldırıldı işte ehheeh" tarzı yorumlar yapılıyo anlamıyorum bu zihniyeti. Ebru Şallı gitmişte bu sene "Bu" gitmiş falan falan... Kıyafeti rüküş değil bence gayet güzel. Süslü püslü gözükmek istemedi belkide kim bilir...
ee tabi onlar da haklı be :) düşmüş denilen oyuncu en çok hayrana sahip,en çok kazanan oyuncu hala türkiyede :) napsınlar ekim ayında planlanan finale erken final diyecekler:)

Kıyafer ne öyle hiç beğenmedim @dester
çarpıldı :A

Kıyafeti zaten babaannem tarzı bi de sutyen takmamıs.Hic olmamıs.Begenmedim ben.

Asıl kendilerini avutanlar açık ara belli.
Londra'nın aylardır beklediği moda haftasına, defili mankenlerinin dünyanın en iyi güzellerinin ve en popüler güzellerinin boy gösterdiği tam bir haftalık en büyük defile olacağı bu moda haftasına Ebru Şallı katılmış peh diyerek acamice saçmalayan açık ara kendini avutan demek.😉
Defilenin değerini anlatmaya gerek yok.Bradley Cooper'ın sevgilisinin boy gösterdiği bir defile olduğunuda belirtelim.Defileye Katılan isimlerede bakıldı sanırım.:)Değeri oradan bile anlaşılır.

Türkiye'nin en iyi oyuncusu kısmını ise ödüllerle kanıtlayan bu isim için kullanılan o söze gülerekte kendilerini avuttuklarını bir kez daha kanıtlıyorlar yazık.:(
Sanırım açıklığa kavuştu.:kiki:

Tubazadeler ve berenin perşembe cok canlar yaktığı vadizadeler söz söylemek in bi şeyler yazmışlar. Amaaaaa nafile ve gerçek dışı. :)

Bereni artık bu ülkede ki, günümüz kuşak aktiristlerle karşılaştırmamalıyız. Her geçen gün farkını birAz daha açıyor diğerleriyle. :)
Elidor, panten'in defilesine benzetmiş olabilir bazı kesim, ama burda dünyanın en büyük markası burberyy söz konusu. Ve beren de bu gibi dev markalardan davet alan ilk ve tek oyuncu. :) tekrarlıyorum ilk ve tek. :)

Giyimi ve zerafeti mükemmel. Bazı südyeb giymemiş filan demiş ama ne südyeni? :kiki: ya siz heralde hiç kombin, giyim filan göröediniz. O tür bi bluz'un içine yobaz gibi südyen mi takılır? :kiki: komik cidden. :)

Beren türkiyenin en büyük ve en yetenekli bir o kadar da en güzel oyuncusu. :)

@999999...
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul az...Ne kadarda doğru.:D

Son düzenleme:
şu kadına iyi oyuncu diyorlarya kusacağım geliyor iyi oyuncuysa ben neden bu kadının duygu yüklü sahnelerinde gülme krizine giriyorum heee

Sorun emin ol bizde değil.Çünkü Tüm Ülke tarafından onaylanmış ödüllere layık görülmüş halada görülüyor ama inatla anlamamaya çalışıyorlar.Garip bir durum ve saçma.:D
Bu sorunun cevabı sende.:)Ayrıca oyunculuğun duygu yüklü sahnelerde ağlamak dışında bir sürü noktası var.Tek o noktaya bakma bence.:D