Anca bu tür haberlerle avuturlar kendilerini,burada ayrıca haberlik bir durum da yok orası ayrı.Türkiye'nin en iyi oyuncusu mu![]()
![]()
arkadaş napıyonuz siz ya uçtunuz iyice
geçen sene ebru şallı gitmiş bu yıl onun yerine bu kadını çağırmışlar ebru şallı kadar değeri yok yani bilmeyenleri kekleyecekler her zamanki tatktik![]()
Anca bu tür haberlerle avuturlar kendilerini,burada ayrıca haberlik bir durum da yok orası ayrı.![]()
çağatay ulusoy nasıl bilmezsin 😱
forumdash diyor ben değilkızın her milimetre karesi haber bir daha bak istersen
senin samimiyeti ilerletip çağataya çaça dediğini bilmiyordum) afadarsınız
![]()
tekrar ediyorum aga bu tür şeylerle milleti kekliyolar konunun giriş cümlesi zaten komedi 1 saattir gülüyorumAnca bu tür haberlerle avuturlar kendilerini,burada ayrıca haberlik bir durum da yok orası ayrı.![]()
ÇaÇa nerden benim oluyor? Herife takık olan sensinyeterince parlak değil sana hitap etmiyi haklısın sana @Forumdash ın çaçası gibisi gerek
Orada hemfikiriz ama habere öyle bir başlık atmışlar ki Türkiye'nin en iyi oyuncusuymuş kime göre neye göre?kızın her milimetre karesi haber bir daha bak istersen
senin samimiyeti ilerletip çağataya çaça dediğini bilmiyordum) afadarsınız
![]()
bende demiyorum. sen @dizi kolik le tartişirken dizi kolik diyordu. Sende demişssindirforumdash diyor ben değil![]()
Orada hemfikiriz ama habere öyle bir başlık atmışlar ki Türkiye'nin en iyi oyuncusuymuş kime göre neye göre?
Aynı ödül törenlerinin daha fazlasına Ebru Şancı'da katılıyor.bunun haber değeri taşıdığını sanmıyorum.![]()
Orada hemfikiriz ama habere öyle bir başlık atmışlar ki Türkiye'nin en iyi oyuncusuymuş kime göre neye göre?
Aynı ödül törenlerinin daha fazlasına Ebru Şancı'da katılıyor.bunun haber değeri taşıdığını sanmıyorum.![]()
Dizi oyuncuları üstünden kamplaşmaya gerek yok.Siz Beren Saat'i seviyorsunuz benTuba Büyüküstün'ü bunu değiştiremeyeceğimize göre birbirimizin fikirlerine saygı duyacağız.
dinle ve sakinleş panpa sana yakışmıyor bu fanca-ergenlerin gireceği tartışmalar![]()
kimin kimden çektiği belli valla yayından kaldırttık dizisini daha cesaret edemez zatentürkiyenin en iyi oyuncusudur o kısım tartışılmaz bile şu anda türkiyedeki genç kuşak arasındaki en iyisidir beren oyunculukta ..
ama tubayı sevenler her zaman için berene bir kulp bulur o açıdan ne desem ikna edemem sizi)
@takas ın derdi ise ayrı düşmanımın düşmanı dostumdur diyip tubayı savunmasını hoşgörüyle karşılıyorum nede olsa çok çektiler berenden 4 yıl boyu)
Dizi oyuncuları üstünden kamplaşmaya gerek yok.Siz Beren Saat'i seviyorsunuz benTuba Büyüküstün'ü bunu değiştiremeyeceğimize göre birbirimizin fikirlerine saygı duyacağız.![]()
kimin kimden çektiği belli valla yayından kaldırttık dizisini daha cesaret edemez zaten![]()
önemli olan isim burada![]()