Beren Saat Fırtınası Londra'da...

bu resmi geç farkettim şimdi büyüteçle bakıyorum berene :))

61b289f6ca9b04417293579a37f09acb-jpg.33796

yalnız yanındaki kerkeneze @xemrexxx ve @çiğdem- büyüteçle baksın onlara hitap ediyor :)
yeterince parlak değil sana hitap etmiyi haklısın sana @Forumdash ın çaçası gibisi gerek

Türkiye'nin en iyi oyuncusu mu :( :( :( arkadaş napıyonuz siz ya uçtunuz iyice :(

geçen sene ebru şallı gitmiş bu yıl onun yerine bu kadını çağırmışlar ebru şallı kadar değeri yok yani bilmeyenleri kekleyecekler her zamanki tatktik :F
Anca bu tür haberlerle avuturlar kendilerini,burada ayrıca haberlik bir durum da yok orası ayrı.:)

Anca bu tür haberlerle avuturlar kendilerini,burada ayrıca haberlik bir durum da yok orası ayrı.:)
tekrar ediyorum aga bu tür şeylerle milleti kekliyolar konunun giriş cümlesi zaten komedi 1 saattir gülüyorum :D
geçen sene ebru şallı gitmiş ondan önce kim gitmişti unuttum da bu senede bunu çağırmışlar magazin haberinde izlemiştim bi fırtına falan olduğu yok yani
dizisi yayından kaldırıldı tekrar geçmiş olsun kadına :D

kızın her milimetre karesi haber bir daha bak istersen :)

senin samimiyeti ilerletip çağataya çaça dediğini bilmiyordum :)) afadarsınız :)
Orada hemfikiriz ama habere öyle bir başlık atmışlar ki Türkiye'nin en iyi oyuncusuymuş kime göre neye göre?
Aynı ödül törenlerinin daha fazlasına Ebru Şancı'da katılıyor.bunun haber değeri taşıdığını sanmıyorum.:)

Orada hemfikiriz ama habere öyle bir başlık atmışlar ki Türkiye'nin en iyi oyuncusuymuş kime göre neye göre?
Aynı ödül törenlerinin daha fazlasına Ebru Şancı'da katılıyor.bunun haber değeri taşıdığını sanmıyorum.:)

dinle ve sakinleş panpa sana yakışmıyor bu fanca-ergenlerin gireceği tartışmalar :)

türkiyenin en iyi oyuncusudur o kısım tartışılmaz bile şu anda türkiyedeki genç kuşak arasındaki en iyisidir beren oyunculukta ..

ama tubayı sevenler her zaman için berene bir kulp bulur o açıdan ne desem ikna edemem sizi :))

@takas ın derdi ise ayrı düşmanımın düşmanı dostumdur diyip tubayı savunmasını hoşgörüyle karşılıyorum nede olsa çok çektiler berenden 4 yıl boyu :))

dinle ve sakinleş panpa sana yakışmıyor bu fanca-ergenlerin gireceği tartışmalar :)
Dizi oyuncuları üstünden kamplaşmaya gerek yok.Siz Beren Saat'i seviyorsunuz benTuba Büyüküstün'ü bunu değiştiremeyeceğimize göre birbirimizin fikirlerine saygı duyacağız.:)

türkiyenin en iyi oyuncusudur o kısım tartışılmaz bile şu anda türkiyedeki genç kuşak arasındaki en iyisidir beren oyunculukta ..

ama tubayı sevenler her zaman için berene bir kulp bulur o açıdan ne desem ikna edemem sizi :))

@takas ın derdi ise ayrı düşmanımın düşmanı dostumdur diyip tubayı savunmasını hoşgörüyle karşılıyorum nede olsa çok çektiler berenden 4 yıl boyu :))
kimin kimden çektiği belli valla yayından kaldırttık dizisini daha cesaret edemez zaten :kiki:

Dizi oyuncuları üstünden kamplaşmaya gerek yok.Siz Beren Saat'i seviyorsunuz benTuba Büyüküstün'ü bunu değiştiremeyeceğimize göre birbirimizin fikirlerine saygı duyacağız.:)

evet bu konuda hem fikiriz :) bnm için oyunculuğun en önemli göstergesi mimik yapmak ve prestijli ödüllerden almak (türkiye de altın kelebek ve antalya tv ödülleri tv dalında) onlardan alana kadar ya da yeterince mimik yapana ka tuba bnm için vasat bir isim :) beren de en sevdiğim 5 kadın oyuncu arasına girmez ama bnm için en yetenekli ilk 5 e girer

Vay be :D Gururumuzsun Beren :D Kıyafet harika olmuş bence :) Türkiye'nin en iyi oyuncusuna yakışır giyinmiş Beren'im :)

kimin kimden çektiği belli valla yayından kaldırttık dizisini daha cesaret edemez zaten :kiki:

berenle alakası olmadığını sende biliyorsun işine gelmiyor :)

bir dahaki sefere tekrar orjinal bir konuyla dönsün beren yine perşembeyi sel alır polatı tnt alır :))
perşembenin tartışmasız lideri ekranların akıdır beren beren haricinde vadiyi 4 yıl kanal kanal dolaştıracak başka bir şahıs yoktur türkiyede :)

önemli olan isim burada :)

Bana göre isim yetmez. Temsil ediyorsan düzgün bir sekilde temsil edersin. Kusura bakmayin ama kiyafet gercekten hic olmamis. Yani Beren normalde isildiyorsa burada sönük kalmis. Uluslararasi bir alanda daha göz alici olmasi gerek BENCE. :)