Beren Saat Fırtınası Londra'da...

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061

Türkiye'nin en iyi oyuncusu Beren Saat dünyanın merakla beklediği Londra moda haftasına katıldı.

İngiltere'nin en büyük moda markası Burberyy'nin sonbahar-kış koleksiyonunun tanıtıldığı defilede Türkiye'den tek Beren Saat vardı.

Ünlü star Bradley Cooper, Anna Wintour, Harry Styles, Poppy Delevingne, Naomie Harris, Paloma Faith gibi dünyaca ünlü yıldızlarla beraber ön sıralarda izledi defileyi.

Saat daha sonra Burberyy kreatif direktörü Christopher Bailey ile tanışıp sohbet etti.

Beren Saat'in giydiği kıyafet ise dikkat çekiciydi.Hanım hanımcık bir görüntüye bürünen Saat yine büyüledi.

Londra'dan Beren Saat...

129211089a4bf9e95a7af81775a6cc59.jpg

90e5da4a77e16a5677bb79a706667a38.jpg

61b289f6ca9b04417293579a37f09acb.jpg

dc46872b79385559e25ece0cc15be6b2.jpg

@xemrexxx @destere @EveN @yakup09 @xBUGRAx @Bully

Son düzenleme:
Bradley Cooper'ı duyunca gözlerim fırladı.:DBirde Fotoğrafları olsa kral olurdu.:D
Gerçekten star oldu şu 2 yıllık dönemde dünyaya açılsa çok iyi olacak.:D

Türkiye'nin en iyi oyuncusu mu :( :( :( arkadaş napıyonuz siz ya uçtunuz iyice :(

geçen sene ebru şallı gitmiş bu yıl onun yerine bu kadını çağırmışlar ebru şallı kadar değeri yok yani bilmeyenleri kekleyecekler her zamanki tatktik :F

Her ne kadar nine gibi kapalı giyinse de malı sermiş ortaya :XBakana duruma göre değişen bi tarz yapmiş:X Kötü ile iyi arasında bişey:A

Değeri yok tabi tabi. Onun için dünya markası İntikam'ın sponsoru olup Beren'i davet ediyor. :) :)

Berenin böyle bir defileye davet edilmesi,orada ki insanlar tarafından kazandığı saygınlığı gösterir.:) Sadece burada değil,bütün dünyada rakipsiz tek yıldız o.Bir dizisi normalinden erken final yaptı diyede o yıldız sönecek değil..

Her ne kadar nine gibi kapalı giyinse de malı sermiş ortaya :XBakana duruma göre değişen bi tarz yapmiş:X Kötü ile iyi arasında bişey:A

naptın şimdi yorumunla katlettin ortalığ:))
ne malı sermesi sadece hayallere hitap eden bir duruş o duruş :)) o kazağın altındaki kabartıları yorumundan sonra keşfettim muhteşem olmuş :))

naptın şimdi yorumunla katlettin ortalığ:))
ne malı sermesi sadece hayallere hitap eden bir duruş o duruş :)) o kazağın altındaki kabartıları yorumundan sonra keşfettim muhteşem olmuş :))
Şimdi ben ne oldum (b) Nasıl geç fark edersin??? Ben direkt onlari gördüm:X