Çalmadı konun kilit.
Bitti bölüm yahu.Dur belki girişte çalar![]()
Yahu bitiş müziği olarak belki çalarlar diyorumBitti bölüm yahu.Kitleyin şunun konusunu ey modlar.
![]()
Çalmazlarsa kitlenecek konun kaçış yok.Yahu bitiş müziği olarak belki çalarlar diyorum![]()
Kitlensin hafta bitti nasılsa konu sayıma eklendiÇalmazlarsa kitlenecek konun kaçış yok.![]()
aga sakin ol kanal sahibi bile bu kadar düşünmüyor bunları fanlığı abarttın iyice kanal fanlığındaki son noktaUlan Macun o kadar sinirlendirdin ki beni sana ilk defa Macun diyorum. İki gündür 22:45-23:00 anlığında reklama girmeyerek Kanal D'nin yoluna taş koyuyorsun. Küçük Ağa'dan çok çektin demek ki intikam almaya çalışıyon aklınca. Yarın da X-Factor karşısında dip yaparsın inşallah. Survivor'ı izlemeyecek olsam iyi beddua ederdim de neyse artık..
Şu güzelim gb bölümünün yükselişini engelledin ya bundan sonra fena gıcığım sana.![]()
Haha.Kitlensin hafta bitti nasılsa konu sayıma eklendi
Güneşi Beklerken reklam dönüşü 23:35
Görmeyeli Incirler şarkısı bayağı değişmiş![]()
Kitletirsen kitletHaha.Konunu kitlet yoksa ben kitletecem.
![]()
Her seferinde aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Gb yükselemedi diye sinirlendim biraz. Ayrıca sen niye rahatsız oluyorsun anlamıyorum.aga sakin ol kanal sahibi bile bu kadar düşünmüyor bunları fanlığı abarttın iyice kanal fanlığındaki son nokta![]()
Güneşi Beklerken'i ilgi çeker diye yaptımUğraşamam hadi iyisin.![]()
kanal d babanın malı değil aga bunu söylüyorum bu ne sinir dövmediğin kaldıHer seferinde aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Gb yükselemedi diye sinirlendim biraz. Ayrıca sen niye rahatsız oluyorsun anlamıyorum.
Senden başka kimse takılmıyor bana bu konuda sinirimi de belirtemeyecek miyim? ATV ya da Star'ı övsem takılmazsın bu kadar.kanal d babanın malı değil aga bunu söylüyorum bu ne sinir dövmediğin kaldı