16 Şubat 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Trt 1'de :)

Gine yok düşüş kaçınılmaz :(
Daha yeni öğrendim öyle dizi olduğunu aslında snlıklara girse merak edip sorardım trt 1 de ne var diye ama anlıklarda yok:)tns de daha düşük cıkar:kiki:
Gb düşecek maalesef. :( Acil 5'i geçmemiz lazım anlıklarda.. O Hayat Benim sbt'de böyleyse tns daha düşük gelir tahminler yatacak gibi. :(

Gb reklam dönüşü 21:56.
Güneşi Beklerken genelde son iki anlıkta kendini gösteriyor geçen hafta 6 küsür almıştı galiba son anlıkta:)

Bu güne iddialı bir dizi gelmeli ya Küçük Gelin son 3 gölümdür düşüşte hatırlıyorumda yeni bölüm ilk anlıkları 11.5 12 falan geliyordu ama şimdi 9 alıyor tns de buna 7 deyin siz:)
Fox Atv ve Show da hiç bir iddialı dizi yok...
Ben atv nin yerinde olsam Deniz Çakırın dizisini bu güne koyardım..Fox'un yerinde olsam Düşler ve Umutları bu güne koyarım...Çünkü bugün gerçekten de iddialı bir dizi yok total için söylüyorum...Tek Küçük Gelin ve Acun var acuna rakip geldiğinde zaten anlıkta diplere düşüyor.Küçük Gelinde daha iddialı bir diziyle karşılaşmadı.
Bu güne DÜŞLER ve Umutlar lazım:D
Düşler Ve Umutlar'dan bende umutluyum ama Fox'ta olduğu için tutmayacak bence. Hafta içi olur muhtemelen, Pt2 lik bir dizi değil.

Küçük Gelin 3 anlıktır 10 göremedi acun havasını almaya başlamış galiba:D
Seneye de tv 8 e geçince acunun havasını da alırlar:D

Ben de yeni öğrendim. Neden kullanmadığı belli oldu. :D

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 9.63 2) STAR: 9.26 3) KANALD: 4.19 4) SHOW: 2.53 5) FOX: 2.23
Ben de onun yerinde olsam ben de kullanmazdım. :D

Neyse ben Volkan Konak'ın programının tekrarları TNS'de ne kadar izleniyormuş ona bakıyım. :Z

Tekrarını bilmem de en son yayınlanan yeni bölümleri TNT'de ilk 100'e giremiyordu. :A
AGB'de iyimiş ama. :T:

[TABLE="width: 445"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Program Name[/TD]
[TD]Channel[/TD]
[TD]Rating (%)[/TD]
[TD]Share (%)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KUZEYIN OGLU[/TD]