Bebek Savaşları Başlıyor

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,065
Puanı
1,061
Geçtiğimiz günlerde kızı Lara'yı dünyaya getiren Meryem Uzerli mahkeme yolunda...

Sosyal medyada paylaştığı resimle kızına kendi soyadını vermeye kararlı gözüken Uzerli'ye Can Ateş'ten cevap geldi.Ateş veriği raportajda şunları söyledi:

Bence iyi bir baba olmak iyi bir sevgili olmaktan, iyi bir eş olmaktan çok daha öte bir şey… Meryem ile ayrılmış olsak da, şimdi artık tek amacım çocuğumu nüfusuma kaydettirmek, tüm hayatım boyunca maddi, manevi olarak sevgi ve özen içinde çocuğumun yanında olmaktır.

Eğer Can Ateş mahkemeye giderse uzun sürebilecek bir dava süreci başlayabilir.
f3b32c1c99a33d0158ddea34121eeebb.jpg

@destere @Forumdash @sürgünüm @Yakamoz-Asi @Çiğdem- @EveN @Bully @sokak sanati @HachiKo @yatutarsa

Iyide kendi soyadini verirse annesi nasil meryem olacak ? EVLENMEDEN OLMUYODU GALIBA EVLENSINLERDE BOSANSINLAR BARE :) @xemrexxx @ Fks14 bana bu soruyu cevaplayin lutfen

duygu sömürüsü yapıyor. yazık o bebeğin tenine Flash kullanılır mi

aaa olurmu öyle şey çocuğun babası belli olması lazım kimlikte ne olursa olsun baba soyadını almalı meryem kendiyle can beyin arasındakı kavgayı bebeğini karıştıramaz öyle bir hakkı yok
babasının soy adını alıcak tabikide burda önce bebeği düşünücek sonra kendisini 😵😵

Can Ateş'ten bahsederek keyfinizi kaçırmak istemiyorum.:)

Ben bu mimikleri çok özledim.:)

c39bc70aa8d8656eac774cd7dcbcccfa.jpg