Takasla Reyting Analizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dila hanımın daha yüksek aldığı zamanlarda oluyodu hiç değilse show çin iyi gidiyo kanal olarakta düşünmek lazım :D
Sen Yalan Dünyaya hep düşman oldun zaten. :D

Dizi 70 küsür bölümü devirdi. Yıpranması gayet normal. Heleki komedi dizisiyse. Memnun olmasalar gelecek sezon da devam ettirmezdiler. :)

yakup espri yapma çay yap hadi :D

Sen Yalan Dünyaya hep düşman oldun zaten. :D

Dizi 70 küsür bölümü devirdi. Yıpranması gayet normal. Heleki komedi dizisiyse. Memnun olmasalar gelecek sezon da devam ettirmezdiler. :)
sen buna yıpranma mı diyosun 11 yılı aşkın devam edip zirvede olanlar var daha doğrusu olan var lar eki çoğul oluyo .kiki:

yakup espri yapma çay yap hadi :D

sen buna yıpranma mı diyosun 11 yılı aşkın devam edip zirvede olanlar var daha doğrusu olan var lar eki çoğul oluyo .kiki:
Vadiyi söyleyeceğini bildiğim için "komedi" dizisi dedim. :)

Sen yine Vadiyi karıştırdın ama. :) Ona bakarsak Vadiden sonra Arka Sokaklar da bu kadar seneye rağmen istikrarını koruyan bir dizi ama sen beğenmiyorsun. :)

Vadiyi söyleyeceğini bildiğim için "komedi" dizisi dedim. :)

Sen yine Vadiyi karıştırdın ama. :) Ona bakarsak Vadiden sonra Arka Sokaklar da bu kadar seneye rağmen istikrarını koruyan bir dizi ama sen beğenmiyorsun. :)
arka sokaklar 8 senedir devam ediyo ama hep 3.sınıf dizi oldu reytingleri de hiçbi zaman ahış şahım olmadı kaale bile almıyorum :D

olmadı takas, laf bi kere benden çıktı. :D başka bi şey bulaydın en azından. :D
çabuk ol vadi başlayacak vadiden önce hazır olsun :D

arka sokaklar 8 senedir devam ediyo ama hep 3.sınıf dizi oldu reytingleri de hiçbi zaman ahış şahım olmadı kaale bile almıyorum :D

çabuk ol vadi başlayacak vadiden önce hazır olsun :D
Aldığı oranlar kötü mü yani? Mesela 8. senesinde 7-8 reyting alması başarısız olduğunu mu gösterir? :)

Küçük bir vurulma ile 10 reytingi aşması başarısız olduğunu mu gösterir?

Aldığı oranlar kötü mü yani? Mesela 8. senesinde 7-8 reyting alması başarısız olduğunu mu gösterir? :)

Küçük bir vurulma ile 10 reytingi aşması başarısız olduğunu mu gösterir?
istikrarı yok bi bakıyon 4-5 almış bi bakıyon 6 almış yani sıradan reytingleri var o dediğin en fazla 3-4 bölümlük etki yapar sonra hemen düşüyo

kırmızı yazı sesli güldürdü hacı :D:D:F:F
aga esprinin nerden olduğunu anladın demi :d

Yalniz baslik ismi süper olmus program ismi gibi sanki bir programa katiliyoruz da haberleri izliyor gibi :D @takas

istikrarı yok bi bakıyon 4-5 almış bi bakıyon 6 almış yani sıradan reytingleri var o dediğin en fazla 3-4 bölümlük etki yapar sonra hemen düşüyo

aga esprinin nerden olduğunu anladın demi :D
Yine de 8 sene devaç edipte 7 reyting ortalaması olan bir dizi. Yani Vadiden sonra en çok istikrarını koruyan dizi. :)

Neyse konumuz o değil. :D