Sen Yalan Dünyaya hep düşman oldun zaten.dila hanımın daha yüksek aldığı zamanlarda oluyodu hiç değilse show çin iyi gidiyo kanal olarakta düşünmek lazım
sen buna yıpranma mı diyosun 11 yılı aşkın devam edip zirvede olanlar var daha doğrusu olan var lar eki çoğul oluyo .kiki:Sen Yalan Dünyaya hep düşman oldun zaten.
Dizi 70 küsür bölümü devirdi. Yıpranması gayet normal. Heleki komedi dizisiyse. Memnun olmasalar gelecek sezon da devam ettirmezdiler.
sen börek açtıysan çay hazır olur 5 dk'yayakup espri yapma çay yap hadi
börekleri daha yapmadın mı arkadaş kaç kere uyardım seni önce börekler sonra çay diye hala aynısen börek açtıysan çay hazır olur 5 dk'ya
Vadiyi söyleyeceğini bildiğim için "komedi" dizisi dedim.yakup espri yapma çay yap hadi
sen buna yıpranma mı diyosun 11 yılı aşkın devam edip zirvede olanlar var daha doğrusu olan var lar eki çoğul oluyo .kiki:
olmadı takas, laf bi kere benden çıktı. başka bi şey bulaydın en azından.börekleri daha yapmadın mı arkadaş kaç kere uyardım seni önce börekler sonra çay diye hala aynı
arka sokaklar 8 senedir devam ediyo ama hep 3.sınıf dizi oldu reytingleri de hiçbi zaman ahış şahım olmadı kaale bile almıyorumVadiyi söyleyeceğini bildiğim için "komedi" dizisi dedim.
Sen yine Vadiyi karıştırdın ama. Ona bakarsak Vadiden sonra Arka Sokaklar da bu kadar seneye rağmen istikrarını koruyan bir dizi ama sen beğenmiyorsun.
çabuk ol vadi başlayacak vadiden önce hazır olsunolmadı takas, laf bi kere benden çıktı. başka bi şey bulaydın en azından.
Aldığı oranlar kötü mü yani? Mesela 8. senesinde 7-8 reyting alması başarısız olduğunu mu gösterir?arka sokaklar 8 senedir devam ediyo ama hep 3.sınıf dizi oldu reytingleri de hiçbi zaman ahış şahım olmadı kaale bile almıyorum
çabuk ol vadi başlayacak vadiden önce hazır olsun
kırmızı yazı sesli güldürdü hacıyakup espri yapma çay yap hadi
sen buna yıpranma mı diyosun 11 yılı aşkın devam edip zirvede olanlar var daha doğrusu olan var lar eki çoğul oluyo .kiki:
istikrarı yok bi bakıyon 4-5 almış bi bakıyon 6 almış yani sıradan reytingleri var o dediğin en fazla 3-4 bölümlük etki yapar sonra hemen düşüyoAldığı oranlar kötü mü yani? Mesela 8. senesinde 7-8 reyting alması başarısız olduğunu mu gösterir?
Küçük bir vurulma ile 10 reytingi aşması başarısız olduğunu mu gösterir?
aga esprinin nerden olduğunu anladın demikırmızı yazı sesli güldürdü hacı
anladımistikrarı yok bi bakıyon 4-5 almış bi bakıyon 6 almış yani sıradan reytingleri var o dediğin en fazla 3-4 bölümlük etki yapar sonra hemen düşüyo
aga esprinin nerden olduğunu anladın demi
Vadi izlerken çekirdek ye bence, çerez niyetine izlersin iştearka sokaklar 8 senedir devam ediyo ama hep 3.sınıf dizi oldu reytingleri de hiçbi zaman ahış şahım olmadı kaale bile almıyorum
çabuk ol vadi başlayacak vadiden önce hazır olsun
aga böyle bi program başlatim mi her günün analizi şeklinde bak aklıma getirdin yapacamYalniz baslik ismi süper olmus program ismi gibi sanki bir programa katiliyoruz da haberleri izliyor gibi @takas
sen espri yapma başka bişey istemiyorum reyizVadi izlerken çekirdek ye bence, çerez niyetine izlersin işte
aga böyle bi program başlatim mi her günün analizi şeklinde bak aklıma getirdin yapacam
sen espri yapma başka bişey istemiyorum reyiz
aga böyle bi program başlatim mi her günün analizi şeklinde bak aklıma getirdin yapacam
sen espri yapma başka bişey istemiyorum reyiz
yok aga bu başka bişey olacak yani uçankuşta falan diyolar ya evren aksoyla reyting yorumu falan bende öyle yapıcamReyting yorum konusuna bekleriz aga
Yine de 8 sene devaç edipte 7 reyting ortalaması olan bir dizi. Yani Vadiden sonra en çok istikrarını koruyan dizi.istikrarı yok bi bakıyon 4-5 almış bi bakıyon 6 almış yani sıradan reytingleri var o dediğin en fazla 3-4 bölümlük etki yapar sonra hemen düşüyo
aga esprinin nerden olduğunu anladın demi
evet kafadan konuşmalar başladı yine geçmiş olsundizinin bi espirisi yok ki espiri yapayım kvp'ye. sonuç olarak füzeleri tak takla etkisiz hale getirmiş bi yapım