Cnbc-e pazar akşamları yayınlıyor galiba diziyiYaa ilk bölümde ben paylaşacaktim hep üşengeçliğimden
Evet bugun 23'de evdeki ortam biraz sakinleşssin 24'de filan ben izlemeye başlarim Siz ne zaman izliyorsunu?? @destere ileCnbc-e pazar akşamları yayınlıyor galiba diziyi
Evet bugun 23'de evdeki ortam biraz sakinleşssin 24'de filan ben izlemeye başlarim Siz ne zaman izliyorsunu?? @destere ile
Dün gece işim vardı başlayamadım bu gece kesin başlıyorum,kaçıncı bölüm yayınlanacak bu akşam haftaya bende tv'den izlemek istiyorum.Evet bugun 23'de evdeki ortam biraz sakinleşssin 24'de filan ben izlemeye başlarim Siz ne zaman izliyorsunu?? @destere ile
evet cnbc-e 23 de yayınlar. Altyazıda cıkmış zaten 5 saat önce filandizilerin ABD de yayınlandığı günün ertesi günü izlemek mümkün oluyormu alt yazısı çıkıyormu anında ?
şimdi 3.bölüm🙂Dün gece işim vardı başlayamadım bu gece kesin başlıyorum,kaçıncı bölüm yayınlanacak bu akşam haftaya bende tv'den izlemek istiyorum.
Dün gece işim vardı başlayamadım bu gece kesin başlıyorum,kaçıncı bölüm yayınlanacak bu akşam haftaya bende tv'den izlemek istiyorum.
Nasıl unutmuşum adamlar sigaraya çiçek koyuyorlardı enson benim bıraktığım datv den izleme sakın black sail de tvlik olmayan kısımlar var kaçırırsın )
Nasıl unutmuşum adamlar sigaraya çiçek koyuyorlardı enson benim bıraktığım da
Bugün tanıtımını görmüştüm @destere'in dediği doğru TV'den izleyemem.Amaç erotizm değil sahnenin bölünmesine karşıyımevet cnbc-e 23 de yayınlar. Altyazıda cıkmış zaten 5 saat önce filan
şimdi 3.bölüm🙂
erotizm işn şakası yaaa 🙂 takılmam ben. Bazı sahnelerde dialog da koyuyor adamlarBugün tanıtımını görmüştüm @destere'in dediği doğru TV'den izleyemem.Amaç erotizm değil sahnenin bölünmesine karşıyım
Amerkalılarda reyting içinmi yapıyorlar yoksa sanatın gerektirdiğinimi yerine getiriyorlar kafamda kuşkular varerotizm işn şakası yaaa 🙂 takılmam ben. Bazı sahnelerde dialog da koyuyor adamlar
dizi içindekiler bence reytingiçin, hikayeden ve oyuncudan yoksun olan filmlerde para içinAmerkalılarda reyting içinmi yapıyorlar yoksa sanatın gerektirdiğinimi yerine getiriyorlar kafamda kuşkular var
dizi içindekiler bence reytingiçin, hikayeden ve oyuncudan yoksun olan filmlerde para için
Amerkalılarda reyting içinmi yapıyorlar yoksa sanatın gerektirdiğinimi yerine getiriyorlar kafamda kuşkular var
bende herşey tam gece olmasını bekliyoruzherşey sanat için o bölümler arttırılmalı ) art niyetimiz varsa taş olalım )
neyse ben black sail in 3. bölümünü indireceğim şimdi sizde durum nedir ?
Niye indiriyorsun anlamadım yabancıdizi izle sitelerinde yokmu?herşey sanat için o bölümler arttırılmalı ) art niyetimiz varsa taş olalım )
neyse ben black sail in 3. bölümünü indireceğim şimdi sizde durum nedir ?
Niye indiriyorsun anlamadım yabancıdizi izle sitelerinde yokmu?