FavoriForumum'da Yeni Reyting Yarışması Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız bu sefer farklı @denizz19 0.25'den tutturup sen de 0.50'den tutturursan Deniz daha çok puan alır. :A Çok iyi yarış olacak. :Z

Maksat Deniz ile tatli rekabet, yoksa simdiye kadar dizilerin ilk reytinglerini zor tutturdum. :D

Bu arada dogru anladim degil mi, anliklari görmeden önce yapiyoruz tahminleri?

Maksat Deniz ile tatli rekabet, yoksa simdiye kadar dizilerin ilk reytinglerini zor tutturdum. :D

Bu arada dogru anladim degil mi, anliklari görmeden önce yapiyoruz tahminleri?
Kader, kısmet. :D

Evet öyle kararlaştırdık formatın gizli danışmanıyla. :D Hem puanlamada esneklik yaptım zor olmayacak yani..

Kader, kısmet. :D

Evet öyle kararlaştırdık formatın gizli danışmanıyla. :D Hem puanlamada esneklik yaptım zor olmayacak yani..

Anliklari görmeden farklar cok yüksek olacaktir. 0.25 0.50 degil 2-3 reyting bile kayma olacak bence bszi yapimlarda. :D

O gizli danisman iyi düsünsün. :D

Anliklari görmeden farklar cok yüksek olacaktir. 0.25 0.50 degil 2-3 reyting bile kayma olacak bence bszi yapimlarda. :D

O gizli danisman iyi düsünsün. :D
Aslında o konuda bir düzenleme yapayım haklısın. :D Dur haklısın o konuda biraz daha sınırı genişletmeliyim. :D

Aslında o konuda bir düzenleme yapayım haklısın. :D Dur haklısın o konuda biraz daha sınırı genişletmeliyim. :D

Bence 0.25 araliklarla 3 reytinge kadar git. Puan araliklari 0.25-1 reyting arasi 3 puan olsun mesela, 1-2 reyting arasi 2 puan, 2-3 reyting 1 puan farklar. Tabi bu bir öneri :)

@mrt-06 şimdi hangi diziyle başlıyoruz hemen konuyu açsanda tahmin yapsak tahminim geldi ::)