benim kimseyi kıskandığım falan yok 😛😛😛 ama meryemde çok abarttı artık yukardakı arkadaşın dediği gibi sadece kendisi doğum yapıyor sankı bukadar göşterişe ne gerek var 😵kilo bile insana bu kadarmı yakışır)
şimdi @Çiğdem- gibi kıskanç kızlar çatlasadagüzellik kalıtsal tanrı vergisi bişey, sonradan olunmuyor doğuştan şanslı bu
)
Demet geçen Gülben'e katılmıştı, doktoru bağlanmıştı, erken doğum yapacak demişti Demet.Demet'ten önce hamile değil miydi Meryem?![]()
süs diye mi açsın twitterı instagramı .ssbenim kimseyi kıskandığım falan yok 😛😛😛 ama meryemde çok abarttı artık yukardakı arkadaşın dediği gibi sadece kendisi doğum yapıyor sankı bukadar göşterişe ne gerek var 😵
benim kimseyi kıskandığım falan yok 😛😛😛 ama meryemde çok abarttı artık yukardakı arkadaşın dediği gibi sadece kendisi doğum yapıyor sankı bukadar göşterişe ne gerek var 😵
Demet geçen Gülben'e katılmıştı, doktoru bağlanmıştı, erken doğum yapacak demişti Demet.Galiba.
![]()
o değil çocuğa nazar değecek daha doğmadan 😵😵😵süs diye mi açsın twitterı instagramı .ss
hahaha sen onuda yapmanın bir kolayını bulursun bence senden herşey beklenirmesela biz yapmıyoruz?en azından nüfusun yüzde ellisinden farklı! bırakta havasını atsın kızcağız
![]()
Demet'ten önce hamile değil miydi Meryem?![]()
Dünya'da tek doğum yapan kendisi zannediyor galiba.Bitmiyor haberleri.
![]()
benim kimseyi kıskandığım falan yok 😛😛😛 ama meryemde çok abarttı artık yukardakı arkadaşın dediği gibi sadece kendisi doğum yapıyor sankı bukadar göşterişe ne gerek var 😵
hayır cnm neden kıskanayım sevmek zorunda değilim 🙄🙄🙄bence kıskanıyorsun meryemi![]()
iyi öyle olsunhayır cnm neden kıskanayım sevmek zorunda değilim 🙄🙄🙄