Leyloşuma yan gözle bakma)
kesinlikle düz bakıyorum yan değil
ama düzde baksan amuda kalkıpta baksan muhteşem bşey
Leyloşuma yan gözle bakma)
Sen git Berenine bakkesinlikle düz bakıyorum yan değil
ama düzde baksan amuda kalkıpta baksan muhteşem bşey)
kime soruyon agaGaye ve Abdulhey'in samimiyetine ne diyorsun?
sana soruyorum,başka tarafa cevap yazarken ileti göndermeyi unutmuşumkime soruyon aga![]()
gaye 2-3 bölüm içinde ölür bence adsız öldürecek görürsünsana soruyorum,başka tarafa cevap yazarken ileti göndermeyi unutmuşum
Bu konular Kurtlar Vadisi dizisinin sayfasında paylaşılsa olmaz mı? Hatta bir tane sabit konu oluşturulup her hafta bu bahsedilen sahneler orada paylaşılmalı bence. OzaN Yakamoz-Asi darksaal
Her hafta aynı konuyu burada açmak gereksiz yani, diziyi izleyenler bilir zaten o sahneleri. İzlemeyenler için gereksiz bir konu.burda kalsın nolcak![]()
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz sende görürsün bak bu ikili hakkında aşk dedikoduları çıkarsa şaşırmagaye 2-3 bölüm içinde ölür bence adsız öldürecek görürsün![]()
o zaman diğer dizilerin haberleri de benim için gereksiz burda sahne değil reytingten bahsediyoruz burda kalacak konu o kadarHer hafta aynı konuyu burada açmak gereksiz yani, diziyi izleyenler bilir zaten o sahneleri. İzlemeyenler için gereksiz bir konu.![]()
Bölüm analizi ediyorsun sen. Burada diziyle ilgili haberler yer alıyor. Oyuncu mu giriyor, ekipde bir değişiklik mi var vs. burada o konular açılıyor açılmalı da yani ama bölüm analizini sen burada yapmamalısın bence. KVP'nun kendi sayfası var üstelik, orada ne açıyorsanız açın.o zaman diğer dizilerin haberleri de benim için gereksiz burda sahne değil reytingten bahsediyoruz burda kalacak konu o kadar
aga bölüm müthişti ama bundan çok daha süper 100 lerce bölüm var vadide izlemen yeterli10 yıl sonra hayatımda ilk defa izledim çok sağlam diziydi. gerçihep isim sorarak geçirdm ama
uzun zamandır hiç bi dizide bu kadar hızlı geçmemşti zaman . Yeni dzim kvp hayırlı olsn
Abdulleyın yanındakı adam varya hanı 2 kışıyı aldı erkegı fılan bogdu onun amacı ne ?
burada açacam itirazı olan varsa şikayet butonu alttaBölüm analizi ediyorsun sen. Burada diziyle ilgili haberler yer alıyor. Oyuncu mu giriyor, ekipde bir değişiklik mi var vs. burada o konular açılıyor açılmalı da yani ama bölüm analizini sen burada yapmamalısın bence. KVP'nun kendi sayfası var üstelik, orada ne açıyorsanız açın.![]()
aga bölüm müthişti ama bundan çok daha süper 100 lerce bölüm var vadide izlemen yeterli
burada açacam itirazı olan varsa şikayet butonu altta![]()
Hayırlı uğurlu olsun10 yıl sonra hayatımda ilk defa izledim çok sağlam diziydi. gerçihep isim sorarak geçirdm ama
uzun zamandır hiç bi dizide bu kadar hızlı geçmemşti zaman . Yeni dzim kvp hayırlı olsn
Abdulleyın yanındakı adam varya hanı 2 kışıyı aldı erkegı fılan bogdu onun amacı ne ?
Şu da var: Alkol hikayesi bitince ne çıkacak yeni? Bence gayet iyi gidiyor Abdülhey şu anda. Gaye ile sıkıcı aşk sahneleri yaşamalarından çok daha iyi şu anda olanlar bence. Adsız-alkol ikilemi Abdüşhey'i idare ediyor. Birkaç bölüm daha götürür bu olay. Alkol olayı bence çok yerinde bir tercih oldu.tahmin ettiğim gibi ben geçen haftalarda abdülheyin içki meselesi artık çok sıktı gayeyle olan sahnelerinden sıkılıyorum derken braz tepki görmüştüm ama bu konuda herşey açık vadide reyting kaybına uğradığı sahne abdülhey ve gaye sahneleri olmuş demekki vadi izleyicileride benim gibi düşünüyor herşey ortada bu konuyu senaristler daha fazla uzatmazlar umarım
![]()