Bu tür ters, olağan dışı, alışkın olunmayan şeyler hep sende çıkıyor. 1024x600'ü ilk defa duydum.
O senin cahilliğin.Bu tür ters, olağan dışı, alışkın olunmayan şeyler hep sende çıkıyor. 1024x600'ü ilk defa duydum.
w/ Tapatalk
Ne kadar doğru bir hamle yapmışlar kaldırarak.O senin cahilliğin.
10.1 Netbookların çözünürlüğü 1024.600'dür.
11.6 inç netbookların çözünürlüğü 1024.768'dir.
Hatta sırf bu yüzden 10.1 inç netbook segmenti piyasadan kaldırıldı.
Melih ne kadar tüketim çılgını bir insansın? Neden miş?Ne kadar doğru bir hamle yapmışlar kaldırarak.
Ben tüketim çılgını değilim, sadece kötüye tahammülüm yok bu konularda.Melih ne kadar tüketim çılgını bir insansın? Neden miş?
Işte onun diğer adı tüketim çılgınlığı oluyor.Ben tüketim çılgını değilim, sadece kötüye tahammülüm yok bu konularda.
w/ Tapatalk
Arasında dev gibi fark oluyor. Kullanmadan bilemiyorsun o farkı da.Işte onun diğer adı tüketim çılgınlığı oluyor.
Örnek : Ben 400 TL'lik telefon alırken sen gidip en iyisi olsun diye 1000 TL'lik telefon alıyorsun.
En iyisinden bile alsan şarjı bitince bir işe yaramıyor, telefonu yere fırlatmak istiyor insan paraya kıyamıyor o zaman daha kötü oluyorArasında dev gibi fark oluyor. Kullanmadan bilemiyorsun o farkı da.
w/ Tapatalk
Her zaman en pahalı en kaliteli mi demek?Arasında dev gibi fark oluyor. Kullanmadan bilemiyorsun o farkı da.
w/ Tapatalk
Oyun oynamayınca iyi dayanıyor.En iyisinden bile alsan şarjı bitince bir işe yaramıyor, telefonu yere fırlatmak istiyor insan paraya kıyamıyor o zaman daha kötü oluyor
En pahalı en kaliteli değildir, ama pahalı olan kalitelidir.Her zaman en pahalı en kaliteli mi demek?
En pahalı en kaliteli değildir, ama pahalı olan kalitelidir.Her zaman en pahalı en kaliteli mi demek?
Mesajlaşınca veya konuşunca da şarj gidiyor.Oyun oynamayınca iyi dayanıyor.
w/ Tapatalk
İllaki gider, ama mobil veri ve GPS gibi fazla şarj götüren bir şey yoksa iyi dayanır.Mesajlaşınca veya konuşunca da şarj gidiyor.
Tek yaptığım şey, evdeyken sürekli wifi açık birde mesajlaşma ve konuşma ama günlük şarja takmak şart hatta 1 gün bile gitmiyor. İşe yaramıyor. S3 var ama iphone alacam şarjlı kılıfı var en azından.İllaki gider, ama mobil veri ve GPS gibi fazla şarj götüren bir şey yoksa iyi dayanır.