Bugüne Kadar Yaptığınız En Büyük Çılgınlık ?

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
Evet soru açık benim kışın -1 derecede ayazda yanıma bir ince ceket bile almadan bakkala gidip gelmek olmuştu donmuştum bilmiyordum o kadar soğuk olduğunu... :D.

Köyde gece 03.00 de tek başıma dışarı çıkmıştım
(Koyumuz kalabalık değildir 8 hane vardır ve hepsi yaklaşık birbirine 600m uzaklıktadır)

Bu soruya @OzaN XenForo'ya gecmek diyebilir hazir "cilginlik" demisken :) iyi bir cilginlik oldu ama..

Matematik ve fizik yazılılarına girmekten başka çılgınlığım yok diyecektim ki kopya olaylarımı hatırladım. :D :(

Aslında çılgınlık sayılmaz, bilerek yaşamadım. :D

çılgınlık olmadan geçer mi hayat
hangisini anlatayım ki.

Askerde yüzbaşıyla kavga etmiştim o yüzden İzmir Şirinyerde cezaevinde yattım.

Birde güzel olan ve unutamadığım bi'şeyden bahsedeyim.Hatay'da okuyordum kız arkadaşımı görmek için Tirebolu'ya 24 saat yolculuk yaptım tabi ailemin bundan haberi yok:)

EN BÜYÜK CILGINLIGIM ISE BI DEFA OTOBUSU SANIYELERLE KACIRMISTIM VE OTOBUSE YETISMEK ICIN MANYAK GIBI KOSMUSTUM BI TANE DAHA VAR.YINE BOYLE BI OTOBUS DURMAMISTI BENIMDE DERSANEM VAR 15 DK SONRA BENDE ÖNUNE CIKMISTIM OTUBUSUN ZOR DURMUSTU

Yok bir şey olmadı :D
Sendeki mideye bak 😱

EN BÜYÜK CILGINLIGIM ISE BI DEFA OTOBUSU SANIYELERLE KACIRMISTIM VE OTOBUSE YETISMEK ICIN MANYAK GIBI KOSMUSTUM BI TANE DAHA VAR.YINE BOYLE BI OTOBUS DURMAMISTI BENIMDE DERSANEM VAR 15 DK SONRA BENDE ÖNUNE CIKMISTIM OTUBUSUN ZOR DURMUSTU

Sendeki mideye bak 😱
Mide mide değil mübarek çamaşır makinesi :F

Minibüs durağı yenileniyordu nereden binileceği tam bir muammaydı ve zaten minibüsü kaçırmıştım.Cuma'ya yetişmem gerekiyordu.O yüzden Usain Bolt gibi koşmaya başladım.Eve vardığımda sünneti kılınıyordu ama bende terden sırılsıklam olmuştum.Annem bu halde namaza mı gidilir diyerek göndermemişti beni.

Daha çok manyaklık yapmışımdır ama aklıma gelen bu.:D