FavoriForumum 2 Yaşında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,300
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Tarih 1 Şubat 2007 idi. Saat 10'u 4 dakika geçiyordu FavoriForumum ilk kez açıldığında.

Hazırlıklar önceden başlamıştı. Site açılmadan ekibi kurmuştuk bile. 3 admindik. 1'de co-adminimiz vardı. Yaklaşık 10 kişiydik toplam ve eskiye dayanan bir dostluğumuz vardı. Siteyi kurmamızdaki amaçta dostça, iyi vakit geçirebileceğimiz ve sade bize ait bir ortamın olmasıydı. Hedeflerimiz oldukça küçüktü. 100 üye bile bulamayız belki ama iyi vakit geçiririz diye düşünüyorduk. Sitenin başlarında gerçekten güzel günler geçirdik. Eminim o dönem bulunan herkes dönüp o günleri düşündüğünde ahh ahh diyordur :) Ben, Uğur (Duygusuz), EmRe, FerhattoruS, Sinem, Zahide (Şirin_Şey), Anıl (pAscAl), Gökhan (breaker07), Burak (temperature) sitenin baş kahramanlarıydı.

Site beklemediğimiz bir şekilde hızla gelişmeye başladı. Geliştikçe yeni dostlar, yeni kişiler katıldı aramıza. Kimler geçmediki forumdan... Tahir (türk_genç), Bahadır (Kemalist / Baha_sago), Morphine, sahinsel, ALPTUĞĞ, savron_26, Celaleddin (CasanovA), Yasin, manyax_kamoo gibi birçok kişi birçok dost katıldı sonradan aramıza.

Site hızla büyüyordu. 1000 üyeyi bulduğumuzda inanılmaz mutluyduk. Böyle birşeyi hayal bile etmiyorduk. Derken 5000,10000, 20000 ve bugün 2.yılımızın son gününde 60.000'i bulduk.

Çok fazla kesinti yaşadık:
İyi günlerin yanı sıra kötü günlerimizde geçti. Birkaç dönem aylarca kapalı kaldık. Fakat bu kesintiler ailemizi yıkmadı ve şuan hala dimdik ayaktayız.

Ve Son Dönem:

Forum 2007 sonu bir düşüş dönemine girmişti. Forumdan çeşitli nedenlerden dolayı ayrılanlar epey çoğalmıştı. Fakat 2008'in Mart-Nisan aylarında büyük bir çıkış yakalayıp eskisinden bile iyi duruma gelmiştik neredeyse. By_TanTana kuşkusuz bu dönemde çok büyük rol oynadı.

Unutmadan voldemort, oznurr, dream, Adnan, Prncss.., Atilla.., Ercan (MelankoliA)'da düşüşte olduğumuz dönemde çok önemli işler yaptılar ve belkide tamamen dağılmamızı önlediler...

Son dönemde ise başta Claude ve geri dönen Sinem önerliğinde ciddi bir yükseliş oldu. Çılgıntürk, king08, emre1993, dream_hunter, THEmir şimdidki yönetimin temelini oluşturdular...

Evet acısıyla tatlısıyla 2 yıl geçti. Çok da çabuk geçti aslında. Burdan forumda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İsmini unuttuklarımdan özür diliyorum...

Birlikte nice yıllar geçirmeyi temenni ediyorum...

İYİ Kİ DOĞDUN FAVORIFORUMUM.COM

Bende hatırLıyorum Sitenin İlk açıLış gününü :) Güzel günlerdi ve umarım dahada güzel olur. Nice yıllara ff.

2 yasininda gordum yaa....Hade Hayırlısı Olsun.... Yasasın FAVORİ

Son düzenleme:
gunler su gbi akip gecio.
herkesi tanidigima cok sevindim
bian o 2 yil once yaptigimiz konusmalar geldi gozumun onune :)
iyiki varsinizz..

Yaklaşık 11 saat sonra 2 yıl oluyor :D
Hepinize kutlu,mutlu,hayırlı,uğurlu vs.vs. olsun...

FavoriForumum'un resmi doğumgünü 41 dk önce idi galiba : )
Biz biliyoruzki kimse bizi yıkamaz
Dostluğumuz çok büyük ve bu büyük dostluklarda kesinlikle olması gerekenler oldu dost,kardeş kavgası diyebileceğimiz tartışmalar.Dostluk,arkadaşlığın,kardeşliğinde samimiyetinde en büyük göstergesi kavga tartışma değilmidir?İnsan en çok en sevdiği samimi dostlarıyla tartışır kavga eder.
Artık biz bir forum olmaktan çıktık,AİLEYİZ.
İnşallah bu hiçbir zaman değişmez aramızda olamıyanlar geri gelir ve yine aynı şekilde devam ederiz.

İyiki Doğdun FavoriForumum
bana bilgisayarı,bana interneti bana sanal alemi öğreten site,iYiki Doğdun

cok güzel bir hayat hikayesi var forumumuzun cok iyi siteler olabilir cok üyesi olan siteler olaabilir ama benim icin f-f bbambaşka nice yıllara f-f seni kuran vatandaslara tesekkürler..

ahh ahh o günleri hatırlıyorum da.. çekmiştik çok çile ama hepsi tatlıydı:) gerçi şimdi de gayet güzel ama okul yüzünden giremiyorum ki foruma:( neyse hayırlı olsun inş. hepimize:) nice yıllara ff

gerçektende çok özlemişim ilk üye olduğum sitem benim yazıyı okurken bile çok duygulandım ben döndüm artık umarım diğer arkadaşlarımında dönmesini dilerim ama beni siteye yine bağlamama adnan ikna etti tşkler kanka

biaraz geç oldu ama nice yıalaar ff inş 40. yılınıda görrürüzzz