Şahan Gökbakar'dan Haldun Dormen'e Sert Yanıt!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061
Usta sanatçı Haldun Dormen'in ünlü komedyen Şahan Gökbakar hakkında yaptığı sert açıklamalardan sonra, Şahan Gökbakar kendi resmi twitter hesabından sert bir yanıt verdi.

Işte o tweet!

"@sgokbakar: Sakin ol ihtiyar.Ona buna satasacagina, hayatin tadini cikar.Senin degil, bu yuzunu guldurdugum milletin verdigi deger bana yeter de artar:)"

cfa98adaa438f60d90dd061983853fab.jpg

Doğru söze ne denir.Herkesin Recep İvedik'i eleştirmesi garip
Tam anlamıyla bir komedi filmi yapıyor Şahan her sahnede güldürüyor :)

İhtiyar kısmı yazık sana dedirtti bende.
O zaten ihtiyar olmasıyla tecrübelenmiş sen onun tecrübe kayağını küçümsedin ya sana yazık be çocuk.:(

Terbiyesizlik yapmış Şahan. O ihtiyar dediği adam yılların tiyatrocusu asıl sana yazık!

Haldun Dormen'in eleştirelerine cvp vermeyip saygı kazanabilirdi Şahan Gökbakar..İhtiyar açıklamsı yakışıksız olmuş

sen değilmisin gezi parkı olayından sonra necati şaşmaz takliti yapıp onunla dalga geçen hadsiz adam kesinlikle recep ivedik izlemicem son çıkanı vadi fanlarınında izlememesini istiyorum ona buna sataşma diyenede bakın siz necati şaşmazı kıskanıp ona saldıran kimdi
vadi fanlarının bu kendini bilmez adama tepkili olmasını beklerdim ben özellikle recep ivedik 4 izlemeyerek bukadar kişiliksiz bir adam daha görmedim ben 😡😡😡