al senin olsun bergüzar bana kalsıngeriside beriside muhteşem kabulumdur
al senin olsun bergüzar bana kalsıngeriside beriside muhteşem kabulumdur
al senin olsun bergüzar bana kalsın
vallahi pazartesi gül ağanın bazı bölgeleri gibi bomboş izleyecek bişi kalmadı kayıptan sonrasenin karadayıdan seçim yapma hakkın yok tek bölüm bile zilememişsin
sen gül ağana dön tekrar
vallahi pazartesi gül ağanın bazı bölgeleri gibi bomboş izleyecek bişi kalmadı kayıptan sonra
yok lo izlicek bişi yok gül ağanın orta bölgeleri gibi pazartesileri .ssyani karadayı dizisini izliyorsun ?
itiraf ediyorsun ?
yok lo izlicek bişi yok gül ağanın orta bölgeleri gibi pazartesileri .ss
işte bitti o pazartesi hadım edildi resmen hiç hareket yok.ss@yakup09 un kayıp dizisine takılıyordun bir ara öyle hatırlıyorum
işte bitti o pazartesi hadım edildi resmen hiç hareket yok.ss
işte ondan izlemiyim klasik ay yapım dizisi konu sündürülür de sündürülür neresinden tutarsan tut anlarsın diziyiben pll yi dört sezon geriden takip etme cesareti gösterdim sende bir zahmet karadayıya başla daha ikinci sezonda, bir koşum yetişirsin
gerçi son bölüme baksanda konuyu anlarsında! sen bilirsin ne diyelim
işte ondan izlemiyim klasik ay yapım dizisi konu sündürülür de sündürülür neresinden tutarsan tut anlarsın diziyi
toptan bakmamak gerek bak intikam her bölüm farklıydı bozamdan önce sonracına rıza babanın efsane dizisi as ta da senaryo hep değişiyisanki bizim diğer dizilerde öyle değil ?
bizim tüm diziler aynı? nerden başlarsan başla anlarsın konuyu ) çamur atacaksan ya toptancı ol yada otur oturduğun yerde )
toptan bakmamak gerek bak intikam her bölüm farklıydı bozamdan önce sonracına rıza babanın efsane dizisi as ta da senaryo hep değişiyi
ee tamam işteintikam ithal senruyo normaldir değişmesi ?
rıza babada ne değişiyor ? her bölüm kötüler çıkıyor sonra rıza baba ve yaverleri totosuyla kötüleri bertaraf ediyor konu kısaca bundan ibaret
Yersiz yurtsuz ettiler bizi pzt günğ de dest sende yoksun forumda karadayı yüzünden zati@yakup09 un kayıp dizisine takılıyordun bir ara öyle hatırlıyorum