Haftada En Fazla Televizyon İzlediğiniz Gün Hangisidir?

Haftada En Fazla Televizyon İzlediğiniz Gün Hangisidir?

• Pazatesi

Oy: 2 13.3%
  • Salı

Oy: 0 0.0%
  • Çarşamba

Oy: 1 6.7%
  • Perşembe

• Cuma

Oy: 7 46.7%
  • Cumartesi

• Pazar

Oy: 1 6.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
işte bitti o :( pazartesi hadım edildi resmen hiç hareket yok.ss

ben pll yi dört sezon geriden takip etme cesareti gösterdim sende bir zahmet karadayıya başla daha ikinci sezonda, bir koşum yetişirsin :)

gerçi son bölüme baksanda konuyu anlarsında! sen bilirsin ne diyelim :)

ben pll yi dört sezon geriden takip etme cesareti gösterdim sende bir zahmet karadayıya başla daha ikinci sezonda, bir koşum yetişirsin :)

gerçi son bölüme baksanda konuyu anlarsında! sen bilirsin ne diyelim :)
işte ondan izlemiyim klasik ay yapım dizisi konu sündürülür de sündürülür neresinden tutarsan tut anlarsın diziyi :)

işte ondan izlemiyim klasik ay yapım dizisi konu sündürülür de sündürülür neresinden tutarsan tut anlarsın diziyi :)

sanki bizim diğer dizilerde öyle değil ?

bizim tüm diziler aynı? nerden başlarsan başla anlarsın konuyu :)) çamur atacaksan ya toptancı ol yada otur oturduğun yerde :))

Televizyondan kasıt televizyon kanallarından izlemekse en fazla Cuma günü. Beyaz Show ve Yalan Dünya.

Bir de Cumartesi vardı ama 3 Adam bitmesiyle o ünvan gitti. Sadece Kral Müzik Ödülleri kaldı Cumartesi. :)

sanki bizim diğer dizilerde öyle değil ?

bizim tüm diziler aynı? nerden başlarsan başla anlarsın konuyu :)) çamur atacaksan ya toptancı ol yada otur oturduğun yerde :))
toptan bakmamak gerek bak intikam her bölüm farklıydı bozamdan önce :) sonracına rıza babanın efsane dizisi as ta da senaryo hep değişiyi :A

toptan bakmamak gerek bak intikam her bölüm farklıydı bozamdan önce :) sonracına rıza babanın efsane dizisi as ta da senaryo hep değişiyi :A

intikam ithal senaryo normaldir değişmesi ?

rıza babada ne değişiyor ? her bölüm kötüler çıkıyor sonra rıza baba ve yaverleri totosuyla kötüleri bertaraf ediyor konu kısaca bundan ibaret :)