abartma sende abdülün duruşu yeter başka isteğim varmıydı hey Allah ım yabenn abdülheyin sahnelerinden ciddi şekilde rahatsız oluyorum artık bunun yeni hayat dediği
içki içip gayeyemi bağırmak oluyor senaristler abdülheyin içki konusunu uzatarak neye varmaya çalısıyorlar çok merak ediyorum eğer bu konuyu daha fazla uzatırsalar akif sahnelerinden sonra abdülhey gelincede kanal değiştirmeyi düşünüyorum sıktı artık 🙄🙄
ben abdülheye birşey demiyorum senaristlere diyorum bu içki konusunu uzatarak neyi amaçlıyorlar diye çok uzattılar bu konuyu 🙄🙄🙄abartma sende abdülün duruşu yeter başka isteğim varmıydı hey Allah ım ya
resimlerde süper gaye bu bölüm ölebilir bence de bu kadar resim çektiklerine göre@Polat Şaşmaz aga abdülhey evli
bi bildikleri vardır demekki herşeye karşı çıkanlara gıcık oluyorumben abdülheye birşey demiyorum senaristlere diyorum bu içki konusunu uzatarak neyi amaçlıyorlar diye çok uzattılar bu konuyu 🙄🙄🙄
öyle cnm güneşli havada yağmurlu kapalı hava istiyoruz yağmur yağıncada güneş bekliyoruz insanlar böyle yanı yapacak bişi yok 🙄🙄🙄bi bildikleri vardır demekki herşeye karşı çıkanlara gıcık oluyorum
polat görünsün dediler görünmeye başladı sonrada polat niye herkese görünüyor dediler millet ne istediğini kendisi bile bilmiyor pana ve senaristler ne yaparsa ne yazarsa odur en iyisi odur açık ve net
Ben Gaye`nin bu kadar erken öleceğini sanmıyorum ama hayırlısıölsün ölsün kü abdül polata döndünkafiyeli bi cümle oldu
![]()