Polat Şaşmaz
Favori Üye
Sayısız kişiye söyledim sıra arkadaşım yani okuldaki kankamı ikna ettim üye olacak İnşallah zorla Bir gelsin bir daha bırakamaz zaten
Seneyi derken??? Temmuz olsa.
birkaç kişiye linkini attım @primavera ve poli çok yapardı bir zamanalr ezio,secquın ve birkaç üye onlar sayesinde üye olmuştu (
birkaç kişiye linkini attım @primavera ve poli çok yapardı bir zamanalr ezio,secquın ve birkaç üye onlar sayesinde üye olmuştu (
Istisnalara örnek olarak?Tavsiyenin işe yaramadığı bir gerçek. Eskiden tavsiye yöntemiyle büyümeye çalışıyorduk ama fiyasko. Tavsiye ile gelen genellikle zorunlulukla geliyormuş gibi hissediyor herhalde ve 1-2 seferden sonra girmiyor. Yine de tavsiye edebilirsiniz tabii, istisnaları da var bolca.
@primavera zamanında pek çok kişi getirmişti. Bazıları kalıcı olmuştu.Istisnalara örnek olarak?
katılıyorumTavsiyenin işe yaramadığı bir gerçek. Eskiden tavsiye yöntemiyle büyümeye çalışıyorduk ama fiyasko. Tavsiye ile gelen genellikle zorunlulukla geliyormuş gibi hissediyor herhalde ve 1-2 seferden sonra girmiyor. Yine de tavsiye edebilirsiniz tabii, istisnaları da var bolca.
enee ne çabalamıştım bir dönem eski grubumuzu burda toparlamak için yine sadece ben kaldım bende pek kalmıyorum gerçiTavsiyenin işe yaramadığı bir gerçek. Eskiden tavsiye yöntemiyle büyümeye çalışıyorduk ama fiyasko. Tavsiye ile gelen genellikle zorunlulukla geliyormuş gibi hissediyor herhalde ve 1-2 seferden sonra girmiyor. Yine de tavsiye edebilirsiniz tabii, istisnaları da var bolca.
enee ne çabalamıştım bir dönem eski grubumuzu burda toparlamak için yine sadece ben kaldım bende pek kalmıyorum gerçi