FavoriForumum'u Hiç Kimseye Tavsiye Ettiniz mi ?

Sayısız kişiye söyledim sıra arkadaşım yani okuldaki kankamı ikna ettim üye olacak İnşallah zorla :kiki: Bir gelsin bir daha bırakamaz zaten :D

birkaç kişiye linkini attım :) @primavera ve poli çok yapardı bir zamanalr ezio,secquın ve birkaç üye onlar sayesinde üye olmuştu :)(

Reel arkadaşlık başka sanal arkadaşlık başka ikisini karıştırmamak en iyisi. :)

tavsyede bulunmadım

bulunsakta işe yaramaz herkes kendisi bulmalı ki değerini anlasın

Tavsiyenin işe yaramadığı bir gerçek. Eskiden tavsiye yöntemiyle büyümeye çalışıyorduk ama fiyasko. :D Tavsiye ile gelen genellikle zorunlulukla geliyormuş gibi hissediyor herhalde ve 1-2 seferden sonra girmiyor. Yine de tavsiye edebilirsiniz tabii, istisnaları da var bolca. :D

Tavsiyenin işe yaramadığı bir gerçek. Eskiden tavsiye yöntemiyle büyümeye çalışıyorduk ama fiyasko. :D Tavsiye ile gelen genellikle zorunlulukla geliyormuş gibi hissediyor herhalde ve 1-2 seferden sonra girmiyor. Yine de tavsiye edebilirsiniz tabii, istisnaları da var bolca. :D
Istisnalara örnek olarak? :D

Istisnalara örnek olarak? :D
@primavera zamanında pek çok kişi getirmişti. Bazıları kalıcı olmuştu. :)

@Prncss..'nin neredeyse tüm sülale yöneticiydi bir ara. :D

@Prncss'nin getirdiği @atilla..'nın getirdiği @Neferet forumun tüm zamanlarının en önemli yöneticilerinden biri oldu mesela. :):)

Ama yakın dönemden pek yok sanırım. :)

katılıyorum
herkes kendisi gelmeli, adamlar nerdeyse her girişlerinde bizden madalya bekliyorlar bak işte dedin dedin girdik hadi bakalım karşılığında ne kazancım olacak ?

bu iş keyif işi hanı bir filme diziye başlarken bir sahne insanı cezbeder sonuna kadar diziyi takip edersin ama aynı filmden veya diziden aldığın keyfi başkasına anlatamazsın tavsiyeyle başlayan zaten bir iki bölüm sonra terkeder çünkü senin aldığın keyfi almıyordur ?

onun için burayı sevenei kapıdan kovsanız bacadan girer sevmeyenide çiçekle karşılasanız bile at isteyecektir at verin ot isteyecektir en iyisimi totoya bir tekme vurun gitsin zorla güzellik olmaz:)

enee ne çabalamıştım bir dönem eski grubumuzu burda toparlamak için yine sadece ben kaldım bende pek kalmıyorum gerçi :F

enee ne çabalamıştım bir dönem eski grubumuzu burda toparlamak için yine sadece ben kaldım bende pek kalmıyorum gerçi :F

senin çağırdıklarından biri epey direndide diğerleri kaçtı o direnende sanırım evlenip gitti başka türlü ayrılmazdı :)