Favoriforumum Dizi Olsa Kaç Reyting Alır?

Sizce ?

• 1-4

Oy: 5 33.3%
  • 4-5

Oy: 2 13.3%
  • 5-10

Oy: 4 26.7%
  • 10-15

Oy: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
anlık reytingler çok değişir

@xemrexxx in çıktığı sahnelerde forum reytingi dip yapar 0.1 lere geriler benli sahnelerde forumda ibre tavana vurur 80 lere gelir
@OzaN la @Forumdash ın çıktığı sahnelerde forum yedinci sanata döner hiç çekilmez:)

@mrt-06 ve @denizz19 un çıktığı sahnelerde ab grubu ekranı kapatır totoş grubuna gün doğar :)

@takas lı sahnelerde forumu kurtlar basar:)

@Yakamoz-Asi nin çıktığı sahneler izviçrede reytingler 90 a çıkar türkiyede sıfıra düşer :)

@BesaleT li sahnelerde tv yi kapatır herkes:)
Ben her iki kategoriyede hitap ediyorum. :bağır:

anlık reytingler çok değişir

@xemrexxx in çıktığı sahnelerde forum reytingi dip yapar 0.1 lere geriler benli sahnelerde forumda ibre tavana vurur 80 lere gelir
@OzaN la @Forumdash ın çıktığı sahnelerde forum yedinci sanata döner hiç çekilmez:)

@mrt-06 ve @denizz19 un çıktığı sahnelerde ab grubu ekranı kapatır totoş grubuna gün doğar :)

@takas lı sahnelerde forumu kurtlar basar:)

@Yakamoz-Asi nin çıktığı sahneler izviçrede reytingler 90 a çıkar türkiyede sıfıra düşer :)

@BesaleT li sahnelerde tv yi kapatır herkes:)
Ya benle Bully ekrana çıktığımız da :)

2.sezon finali final sahnesi :A desterenin hem kendisine hem çiğdem- e popo salaldığını öğrenen primavera destereyi vurmak üzere gelir tam vuracakken çiğdem- gelir destoşum diye önüne atılır (reklam 15 dk) reklam dönüşü primavera destereyi poposından zıpkınla vurur destere camdan uçar ancak zıpkın etkisiyle havada asılı kalır çiğdem- zıpkını tutmaktadır primavera, çiğdem- in elini ısırır bölüm sonu :A @destere @mrt-06 @sokak sanati

Birde şu nasıl?

O hafta Kızılelma Muhteşem Yüzyıl'a, Intikam Vadi'ye fark atarak birinci olsalar. Herhalde rekor üstü rekor gelir. .ss

bizim insanlarımız kadından dayak yiyen erkek seyretmeye bayılır :Z:Z
bana bir gönüllü lazım oklavayı indirdimmi kafasına reytinglerde 15 garantidir :kiki::kiki: