Okan Yalabık ve Dublörü!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
En son 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Pargalı İbrahim Paşa' karakteriyle ekranlarda yer alan ünlü oyuncu Okan Yalabık'ın sosyal medyadaki fotoğrafı gören herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Geçen yıl diziye veda eden Okan Yalabık'ın dublörü Gökhan Altınışık ile çekildiği fotoğrafı, fan sayfası tarafından paylaşıldı. Fotoğraf paylaşır paylaşılmaz büyük bir beğeni toplarken aynı zamanda da birçok yorum yapıldı. Bazı hayranları fotoğraf için;
'Sakalları olmasa Okan'ı ayıramazdım'
dedi.

71nKVr8dhz716c8cKbG6rntO.jpg

Son düzenleme:
Tıpa tıp aynılar la. :D

Okan Yalabık'ın dublörü Gökhan Altınışık. İsmini de ekle konuya yani. :)

Okan Yalabık'ın yanında bildiğin 'Serseri' dizisindeki rol aldığı hali var. :)

Dublör denilmez ki o'na Pargalı İbrahim'in gençliğini oynadı..Sultan Süleyman'la tanışma hikayesini hayatını kurtardığı sahnelerde yer aldı.:)

muhteşem yüzyılda pargalının gençliğini oynayan bu değildi benzemeyen birini bulmuşlardı ?

resimdeki pargalının gençliğini oynayan kişimi???

valahi dizide hiç benzemiyordu resimde benziyor ?:)
Gökhan Altınışık bu işte'Pargalı'nın gençliğini oynayan çocuk,geçen günde Şehzade Mustafa'ya çocuk veren Ayşe Hatun'u Avatarlı Mustafa'lar tanıyamamıştı.:)

Gökhan Altınışık bu işte'Pargalı'nın gençliğini oynayan çocuk,geçen günde Şehzade Mustafa'ya çocuk veren Ayşe Hatun'u Avatarlı Mustafa'lar tanıyamamıştı.:)

dizide bunun yüzü daha şişmancaydı hatta dedim zamanında pargalı tombalak biriymiş sonra zayıflamış diyordum :) resimde zayıf çıkmış :)