Hangi Kanalın Fanısın?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi kanalın fanısın?

• Kullanılan toplam oy
    27

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
164
Her gün bu forumda kanallar,reytingler hakkında birsürü yorum,haber yapıyoruz.Bu yorumlar esnasında genelde sen bu kanalın fanısın sen bu kanalın diye tatlı atışmalar oluyor.İnsan bir kanalın bir fanı olur mu bilinmez ama eğer olmak zorunda olsaydınız hangi kanalı tercih ederdiniz? :)

(ankete reyting yarışında üst sıralarda olan kanalları harf sırasına göre yazdım)

tüm forumu yazarım şimdi ama neyse bilen biliyor :D forum kanal fanlarıyla dolmuş durumda.

tabiki kanal fanı değilim bana göre büyük saçmalık dizi fanı neyse kanal fanı nedir amacı nedir?

güzel program nerdeyse orayı izlerim ama sempatim olan ve beğendiğim kanallar; ntvspor,trtspor

Kanal fanı değilim ama bu sezon tv kanallarının izleme oranlarım
%65 KANALD(Vazgeçilmez)
%25 FOX(Fox dizileri ni severim)
%5 STAR(Yarışma programları olarak gördüğüm kanaldır)
%3 SHOW TV(Film show da izlenir)
%2 ATV(Kar yağışı haberlerini çok verdiği için ve tabiki Nihat Hatipoğlu)

atv dışında kanal izlemiyorum kaçak kurtlar vadisi ve karadayı atv yetiyor :Z:Z:Z ondan önceside ezel vardı
butür kaliteli diziler atvden çıkıyor artık tam bir dizi kanalı oldular kanal d show tv ve star tv uzun yıllardır izlemiyorum
🙄🙄

Pazartesi: Atv
Salı: Star olacak gibi, Kurt Seyit gelirse
Carsamba: Suan Trt - KPA buraya gelirse Atv
Persembe: Atv
Cuma: Star TV
Cumartesi: Atv
Pazar: Trt

Sanirim Atv'ciyim :)

Bütün kanallar sevdiğim dizileri bitirmiştiler zamanında.O yüzden hepsinden nefret ediyorum.:D

Samanyolu dışında tüm kanallarda izlediğim bir şeyler var.ama Show-Star-Kanal D`yi daha çok severim :X

Pazartesi : ATV.
Salı : Show TV.
Çarşamba : Star TV.
Perşembe : ATV.
Cuma : Kanal D.
Cumartesi : Show TV.
Pazar : Show TV.

Her kanaldan izlediğim yapımlar var elbet ama geçmişten gelen handikapla Show TV diğerlerine göre önde. :) En sevdiğim efsane dizileri çıkaran kanaldır. :)

Şık işaretlemedim birden fazla olsaydı işretlerdim en sevdiğim kanalları.

%35 Kanal D %35 FOXTÜRKİYE %20Star Tv %10 eski günlerin hatrına Show Tv.:DAtv en sevmediğim kanal hatta hiç sevmediğim.:D

Pazartesi : ATV.
Salı : Show TV.
Çarşamba : Star TV.
Perşembe : ATV.
Cuma : Kanal D.
Cumartesi : Show TV.
Pazar : Show TV.

Her kanaldan izlediğim yapımlar var elbet ama geçmişten gelen handikapla Show TV diğerlerine göre önde. :) En sevdiğim efsane dizileri çıkaran kanaldır. :)

Eskiden Cumartesi FOXTÜRKİYE idi galiba.:ACuma Karagül'ü izliyorsun.:T:

Şık işaretlemedim birden fazla olsaydı işretlerdim en sevdiğim kanalları.

%35 Kanal D %35 FOXTÜRKİYE %20Star Tv %10 eski günlerin hatrına Show Tv.:DAtv en sevmediğim kanal hatta hiç sevmediğim.:D

Eskiden Cumartesi FOXTÜRKİYE idi galiba.:ACuma Karagül'ü izliyorsun.:T:
Karagül'ü HaftaSonu tekrarını izliyorum.

En çok Kanal D'den var;
Boynu Bükükler
Ne Diyosuun
Arkadaşım Hoşgeldin
Yalan Dünya

FOX'tan;
Deniz Yıldızı
Düşler Ve Umutlar

Star'dan;
med cezir

atv'den;
Kurtlar Vadisi Pusu