Yok yok bence arabaya yeni binmiş yerleşmeye çalişiyorYok bence açık ve net.Baya bozmuş adamı.Ama Ayyaş dediği için mi kabul etmediği için mi bilemedim.![]()
Yok yok bence arabaya yeni binmiş yerleşmeye çalişiyorYok bence açık ve net.Baya bozmuş adamı.Ama Ayyaş dediği için mi kabul etmediği için mi bilemedim.![]()
Yok yok bence arabaya yeni binmiş yerleşmeye çalişiyor![]()
Oda iyi bir ihtimal.
En ilginci Even'den geldi.Yapmacık arkadaşmışlar.
![]()
Yüz ifadesinden ne anlaşılır ki? Goncaya kızmışsa demekki şakasını kabul edemeyecek kadar yakın değiller.
Ya da resimden anlamayacağımız bir şey olabilir. Örneğin Midyat güvenlikle ya da polisle ne bileyim başka biriyle tartışmış olabilir.![]()
İhanet mi? O ne?Vuslateri ihanet etmiş bence Midyat'a
Bence onları gerçek hayatta ki gibi düşünmeyelim farklı bir hayatları var ki Gonca çok daha farklı bir hayatta.Böyle yakın arkadaşlık ihanet falan saçma teoriler.![]()
İhanet mi? O ne?
Ben de senin gibi düşündüm sonra saçma geldi yazdıklarım ama ben onların hayatını bilmiyorum kendi hayatımızda olsa böyle olurdu gibisinde yorum yapdım.![]()
gonca vuslateriye helal olsun böyle dediyse ya espridir yada bu laf geçmişde kalan bir sohbetin devamıdır ?
zamanında goncaya değer vermedilerse eğer şimdi midyatın lafı yemesi normaldir
@sokak sanati beyolu neresi bu arada)
Şakadan yakınlıktan öyle dediyse tamam ama diğer türlüyse saygısızlık yapmış. Sermiyan Midyat'ı ve filmlerini severim o olmazsa da daha iyisini bulacaktır zaten.
bazen şakalar bayağı ağır oluyor
ilyas salmanın cem yılmaza söylediği laflar mesela yenilir yutulur cinsten değildi :
ama şakadır sanırsam ?
Orda biraz gündeme gelme çabası vardı şakadan çok.![]()
birazda ilyas amcada kafa gıcırdı) bayağı bir çekmişti aslan sütünü
![]()
Sadece aslan sütü olsa iyidir neler neler içiyordu ama şimdi düzeldi biraz.![]()
absent kullanacak hali yok yaw sanmıyorum çeşit yapsın) rakı yeterlidir onun için
![]()