Hazal Kaya'nın Gerçek Aşkı Kim?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,070
Puanı
1,061
Geçtiğimiz hafta adı Ahmet Kural ile anılan Hazal Kaya'nın asıl aşkı başkasıymış.

İddaalara göre Hazal Kaya, Leyla ile Mecnun dizisi ile tanınan Ali Atay ile birlikte.
İkili 3 aydır Atay'ın Zekariyaköy'deki evinde buluşuyor.
hazal-kayanin-gercek-aski-ali-atay_5300.jpg

Hazal Kaya'nın da adının anılmadığı erkek kalmadı..

kiminle ne yapıyorsa yapsın bizi neden ilgilendiriyorki 🙄🙄🙄

Hazal Kaya'yı karalama kampanyaları yine tam gaz devam ediyor. Kiminleyse kiminle kimseyi enterese etmez bu. Sevgilisi varsa vardır yoksa yoktur.

Ali Atay bakışlarıyla zaten etkilemeyeceği kız yoktur diye düşünüyorum nedense ve düşüncemin de doğru olduğunu düşünüyorum. Fizik yerinde, yakışıklılıkta var ve yeşil göz. Onu geçtim, dizilerde gördüğümüz kadarıyla da etkileyici bakışlara sahip. Gerçekte de hemen hemen programlarda gördüğümüz kadarıyla aynı tarz. Ali Atay daha birçok kişi ile de anılmıştı, Hazal Kaya gibi. Magazin saçmalık. Bir kişiyle gözükürsün, dahası da gelir ve çoğu da balon haberdir. Milletin hayatından kime ne. Birisine balon haber yaparsın, hayatı biter adeta. Öyle şeyler de oluyor. Böyle şeyler yapmaktan vazgeçmeleri lazım aslında. Ali Atay ile Hazal Kaya'ya gelecek olursak, Ali Atay beğendiyse, sorun yok. Ali Atay kolay kolay birini beğenen biri gibi gözükmüyor. Bu haber doğruysa tabi. :)