Paraya Para Demiyor

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,069
Puanı
1,061
Geçtiğimiz ay Pepsi reklamından 2 milyon lira kazanan Burak Özçivit yeni bir reklam anlaşması daha yaptı.
Daha önce de marka yüzü olduğu Clear ile 1.5 milyon liraya anlaşan Özçivit böylelikle son 1 ayda reklamlardan 3.5 milyon lira kazanmış oldu.

Oyuncu rol aldığı Çalıkuşu'ndan da bölüm başı 35 bin lira alıyor.
Geçtiğimiz yıl Clear reklamlarından 1 milyon lira alan ve Muhteşem Yüzyıl'dan bölüm başı 25 bin lira kazanan oyuncu böylelikle en çok kazanan oyunculardan biri olmayı başardı.

Oyuncu geçtiğimiz yıl Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı karakterden esinlenerek Bali Bey Döner adlı restaurantı açmıştı.Burak Özçivit babasıyla birlikte bu restautantın başka şubelerini açarak bir zincir kurmayı planlıyor.
Burak Özçivit sözbalkan  (5).jpg

@destere @Forumdash @china_shangai @Yakamoz-Asi @mrt-06 @dizi kolik @Bully @sokak sanati @Çiğdem- @Reytinger

adamın diziye bile ihtiyacı kalmamış reklamlarla malı götürüyor mal koç yavrusu :))

Ya şu adam da ne yetenek var ne tip nasıl böyle ön plan da olabiliyor şaşıyorum cidden. :)

tövbe bismillah :F çağatayı beğenen biriyle muhattap olmama kararı aldım :F

onlar ergen mi :F

değil değilde neyse olduki bir pot kırdık sen niye ince ayrıntıları karıştırıyorsun :)

onlar ergen falan değil tabiki ama beğeniyorlar koçoğlanını ?:)

Adalete bak biz bilmem kac ömür calisalim adam bir günde milyonlar kazansin..

değil değilde neyse olduki bir pot kırdık sen niye ince ayrıntıları karıştırıyorsun :)

onlar ergen falan değil tabiki ama beğeniyorlar koçoğlanını ?:)
yok bu sefer suç bulamazsın bana çünkü ben burak özçivit hayranı değilim :F bu adamıda hiç takip etmedim
:kiki::kiki::kiki: