Damien Duff
Favori Üye
Basarilar dilerim ilgiyle takip ediyoruz Taksim TV'yi. Kanal zaten kumandamda ücüncü numara suan
projeler iptal,kanalı da bırakıyorum @pompy`den ciddi anlamda özür dilerim
hiç bi kanal.artık ne program ne dizi yapmıcam.boşuna zaman haercıyorum
Nasıl yardımcı olsak ki reyize?
Dizi yapsınNasıl yardımcı olsak ki reyize?
Yok ya senden aksiyon istiyodur sen yanlış anlamışsınbenden ramazana uygun diziler istiyor ???
tamda buldu ramazanlık dizi yapacak kişiyi )
evet aksiyon olsun ama cookiesin sır dizisi gibi olmasınDizi yapsın
Yok ya senden aksiyon istiyodur sen
yanlış anlamışsın
Ev evet aksiyon olsun ama cookiesin sır dizisi gibi olmasın
Ben bundan belki sık giremeyebilrim akşamları ancak@ABAY_06 nın muhteşem bir kalemi var senaryoda onu kaparsan kanal taksimin reytingi 70 civarına çıkar onu kaçırma derim )
çok senaryo yaptığın içinmi sınırlama yedin ama üyeler rahatsız değilse sorun olmaması lazım rahatsız olanıda henüz görmedim ben 😉😉😉
Ben bundan belki sık giremeyebilrim akşamları ancak
Sen yaaprsan belki bende yapmaya düşünürümhaftada bir kanal taksime bir senaryo yazsan yeterli, nasılki star muhteşem yüzyılla ayakta sende tek diziyle bu kanalı ihya edersin
şimdiki Adi bodrum tv @abay zaten ortağım ama ben tek basıma dizi yazdım isler karıştı rturk'e bas vurdular@ABAY_06 nın muhteşem bir kalemi var senaryoda onu kaparsan kanal
taksimin reytingi 70 civarına çıkar
onu kaçırma derim )
@destere ne diyosunşimdiki Adi bodrum tv @abay zaten ortağım ama ben tek basıma dizi yazdım isler karıştı rturk'e bas vurdular
Tamam bana zaten aksamlari lazım
Pazartesiden pazarı dogdurmam lazım
Pazartesi
Kurtlar vadisi destere operasyonunu alırsam pazartesiye koycam
Salı
Desterenin ki
Carsamba
Abayinki
Perşembe
Cigdeminki
Cuma
Enverinkini
Cumartesi
Ve pazar
Onlarda pt 2 de tatilde haledelim
@ABAY_06 @destere
Bende okuyocu olarak katkı sağlim biz sadece kanala ortak olalım ve destek çıkalımdiyorumki?
ben sadece okuyucu olarak katkı sağlamaya devam ederim sana @pompy ile birlikte yeni senaryolarınızda başarılar dilerim
Bende okuyocu olarak katkı sağlim biz sadece kanala ortak olalım ve destek çıkalım