Arka Sokaklar'a Ne Oldu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arka Sokaklar Salı olsa iki grupu da alır. :A

Bir ihtimal daha var. Belki de Kanal D bu akşam Cinayetin sonuçlarını bekliyordur. Eğer istedikleri gibi yükseliş yaşamazsa PT2'ye geçebilir. :) Yerine Arka Sokaklar gelir.

Bu kadar dizi varken Kanal D onları yavaş yavaş yayına sokup yüksek reytinglileri PT1`de diğerlerini PT2`de yayınlamak için zemin hazırlıyor olabilir.

Aslında Güneşi Beklerken Salıdan hiç gitmeseydi şu an A/B`nin zirvesindeydi açık ara.

Arka Sokaklar Salı olsa iki grupu da alır. :A
e o zmaan
pazartesi x factor ne oluyor?
sali arka sokaklar cinayet
carsamba zeytin tepesi merhamet
persembe intikam arkadasim hosgeldin
cuma calikusu beyaz show
cumartesi kucuk aga yalan dunya
pazar gunesi beklerken takip

yani suan kaba taslak biseyler yazdim :))) calikusu ve yalan dunyaya icim sinmedi bu programda
aslinda pazartesi pt2 yalan dunya cumartesi pt2 ne oluyor
bak galipide unuttum :( nasil ve nereye sigcak bu kadar dizi??

Perşembe ye alınabilir emir Başbakan'dan
persembe de fena gitmez ama sen cok komplo teorilerine kaptiriyorsun kendini :)

e o zmaan
pazartesi x factor ne oluyor?
sali arka sokaklar cinayet
carsamba zeytin tepesi merhamet
persembe intikam arkadasim hosgeldin
cuma calikusu beyaz show
cumartesi kucuk aga yalan dunya
pazar gunesi beklerken takip

yani suan kaba taslak biseyler yazdim :))) calikusu ve yalan dunyaya icim sinmedi bu programda
Şu an Arka Sokaklar ve ya Güneşi Beklerken`den biri Salıda olsa kuşkusuz Arka Sokaklar Totalde, Güneşi Beklerken A/B`de zirveyi alacak.

Bana göre bu 2 yapımı haftasonunda debeletmenin anlamı yok. En iyisi Arka Sokakları Çarşambaya, Güneşi Beklerken`i Salıya almak.

Küçük Ağa Cumartesiye gelsin. Ne Diyosuun 1 saatlik dizi olarak Yalan Dünyanın ardından yayınlansın.

Böyle olunca Zeytin Tepesi için düşündüğümüz Çarşamba Pazartesiye dönüşecek. Zeytin Tepesi Pazartesi olsun.

Oldu bitti. X Factor zaten şubat sonunda başlayacak.

Şu an Arka Sokaklar ve ya Güneşi Beklerken`den biri Salıda olsa kuşkusuz Arka Sokaklar Totalde, Güneşi Beklerken A/B`de zirveyi alacak.

Bana göre bu 2 yapımı haftasonunda debeletmenin anlamı yok. En iyisi Arka Sokakları Çarşambaya, Güneşi Beklerken`i Salıya almak.

Küçük Ağa Cumartesiye gelsin. Ne Diyosuun 1 saatlik dizi olarak Yalan Dünyanın ardından yayınlansın.

Böyle olunca Zeytin Tepesi için düşündüğümüz Çarşamba Pazartesiye dönüşecek. Zeytin Tepesi Pazartesi olsun.

Oldu bitti. X Factor zaten şubat sonunda başlayacak.

sence calikusu sezon sonunu gorecek mi ?

hafta ici olacaksa sali carsamba olsun ama ben hala sali arka sokaklar ve ardindan cinayet gunu kurtarir olarak goruyorum :)

Kanal d aklını peynir ekmekle mi yedi dizi oranlarını arttırmış ve ab de 6 yı geçmiş bence böyle bir hataya düşmez.
Hem ben Küçük Ağanın tutacağını sanmıyorum.
Kanal d atın yerine eşeği bağlamaz:D

ne zaman köye gitsem dedem arka sokakların tekrarını izliyor gündüz :D 2006 tan beridir aralıksız tekrarlarını izliyor hala köye gidince dedemi izlerken görüyorum :F

Pazartesi'yi en iyi götüren diziydi.Geri gelebilir belli olmaz ama belki Çarşamba'da olabilir.:J