Koltuk Altım Vajinaya Benziyor!

ehsan7000

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,059
Puanı
284
Jennifer Lawrence, SAG Ödül törenine sözleriyle damga vurdu.
Canlı yayında Lawrence, en sevmediği yerinin 'kolları' olduğunu açıkladı:
"Evet, kollarım gerçekten şişman, kabul ediyorum. Koltuk altım vajinaya benziyor sanki..."

5120c5489b7b0f4dbbd1357d58c9f1f1.jpg

demekki kız rahatlıkla grup yapabilir boşta kimse kalmaz:)

doğru bir açıklama değil kesinlikle ama bunu yorumlamaya çok gerek yok aslında türk ünlü yapsaydı böyle bir açıklama yanii bir sürü yorum yapabilirdik eleştiri yönünden ama avrupada okadar normal karşılanıyorki butür şeyler
çok normal karşılamışlardır eminimki 🙄🙄🙄

çok açık sözlüymüş :F ayrıca onunkiler vajinaya benziyorsa diğerlerininki 😱

iyiki söyledin....zaten dünya ve uzaylılar.. bu müthis haberi senden bekliyorlardı..

Jennifer ne derse kabülümüzdür. :D

Her'ü izleyip oradan aklına bu benzetme gelmiş olabilir. Filmi izleyenler ne demek istediğimi anlayacaktır. :D

Bu kadının demesi iğrendiriyor.:(Bülent ersoy ile eş değer benim için.:F
Sırf bu mesajı dislike yapmak için dislike özelliğini geri getirmeliyim. :D

Jennifer ne derse kabülümüzdür. :D

Her'ü izleyip oradan aklına bu benzetme gelmiş olabilir. Filmi izleyenler ne demek istediğimi anlayacaktır. :D

Sırf bu mesajı dislike yapmak için dislike özelliğini geri getirmeliyim. :D

Seninde Lawrence öven mesajlarını dislemek güzel olur.:Ahatta Lawrence öven tüm mesajları ağır dislerim.:Z

Neyse tartışmıştık sanırsam bu konuyu. Jennifer'i beğenmeyebilirsin ama Büloş'la da bir tutmana ne diyeyim ki şimdi? :(

Konunun wahimliğini belli etmek için yazdım onu ama Büloştan sonra en tüksindiklerimden.:F

Seninde Lawrence öven mesajlarını dislemek güzel olur.:Ahatta Lawrence öven tüm mesajları ağır dislerim.:Z

Konunun wahimliğini belli etmek için yazdım onu ama Büloştan sonra en tüksindiklerimden.:F
Senin güzellik anlayışını gördük panpa. :( Daha ne yorum yapayım bilemiyorum. :bilmem: Jennifer sevilmez mi? :bhr: