yuvaya gelecez aga merak etmeHatırlıyorum.
Vadi Yuvasın da ayrı bir havası var Videoyu Izleyince farkettim yeniden.![]()
Bekliyoruz.yuvaya gelecez aga merak etmebu dizi büyük bomba etkisi yaratmıştı 1 bölümde devma etseydi neler yapardı düşünemiyorum
30 milyon tabi senin hesapların mı doğru resmi açıklama mıyok artık 30 milyon 😱 dizi 22 reyting almış ilk bölüm 2.bölüm şok şekilde düşmüş zaten yani=15.4 milyon izleyicineyse dizi hükümetle ters düştüğü an bitebileceğinin en büyük göstergesi bu oldu
![]()
vadiyi kimse engelleyemez aga bunu görüyosun demi adamlar dediklerini yaptılar biz bitti demeden bitmezAçıklamaya bak be.![]()
Tebrik eder, başarılarınızın devamını diler, konudan çekilirim aga.30 milyon tabi senin hesapların mı doğru resmi açıklama mı30 milyon izlendi ilk bölüm
vadiyi kimse engelleyemez aga bunu görüyosun demi adamlar dediklerini yaptılar biz bitti demeden bitmez
la o zamanlar ortalık karışmıştı baya olay olmuştu he![]()
reytingine baktım 22.4 reyting ilk bölüm 2.bölüm 12.7030 milyon tabi senin hesapların mı doğru resmi açıklama mı30 milyon izlendi ilk bölüm
vadiyi kimse engelleyemez aga bunu görüyosun demi adamlar dediklerini yaptılar biz bitti demeden bitmez
la o zamanlar ortalık karışmıştı baya olay olmuştu he![]()
gitme aga gitmeTebrik eder, başarılarınızın devamını diler, konudan çekilirim aga.![]()
o zamanki sisteme göre 30 milyon demekki her zaman aynı kalmıyo ya resmi açıklama yapılmış kimse kafadan rakam atmazreytingine baktım 22.4 reyting ilk bölüm 2.bölüm 12.70resmi yer reytinglerdir insanların kafasındaki düşünceler değil
![]()
Yok aga yakında beni Vadici yapacan diye çok korkuyorum zaten.gitme aga gitme![]()
nasıl oluyor o öyle o zamanki sisteme göre 30 milyongitme aga gitme
o zamanki sisteme göre 30 milyon demekki her zaman aynı kalmıyo ya resmi açıklama yapılmış kimse kafadan rakam atmaz
2.bölüm zaten sonradan yayınlandı şehit aileleri için onu saymaya gerek yok
demekki o zamana göre 30 milyonmuş adam kafadan atamaz ki tv de resmi açıklama yapılıyor ve 3-4 kez tekrarlanıyor 30 milyon ifadesinasıl oluyor o öyle o zamanki sisteme göre 30 milyonneyse uzatmaya gerek yok söylenenin yarısı kadar izlenen bir dizi olmuş 2.bölümü zaten 9 milyon anca izlenmiş
iyi ki de bitmiş bu ülkenin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok
![]()
ömrü hayatında görüp görebileceğin en müthiş dizi aga izleyip keyfini çıkarmak senin elindeYok aga yakında beni Vadici yapacan diye çok korkuyorum zaten.![]()
neyse size koaly gelsin hayali rakamlarlademekki o zamana göre 30 milyonmuş adam kafadan atamaz ki tv de resmi açıklama yapılıyor ve 3-4 kez tekrarlanıyor 30 milyon ifadesibizim burda hesaplamalarımızla olmuyo malesef bu işler
2.bölüm sonradan yayınlandı diyorum sen ne diyonilk bölümde kaldırıldı yani 2.bölüm özel bir neden için yayınlandı
bu ülkenin değil pkk nın huzurunu bozduk bittidoğru mu bilmiyorum ama bi yerde duydum terör örgütü 1.bölümden sonra tehdit etmiş eğer bu dizi kaldırılmazsa vadinin toplu izlendiği yerleri havaya uçuracaz diye
ömrü hayatında görüp görebileceğin en müthiş dizi aga izleyip keyfini çıkarmak senin elinde![]()
😱😱 70 milyonun önünde hayali rakamlarla resmi açıklama mı 😱 yok artıkneyse size koaly gelsin hayali rakamlarla![]()