Beren'i Düşüren, Hazal'ı Yükselten Olay

bnm konumda kanıt bakanlığınkinde laf var sadece ileride bnm konumdakiler çıkacak :) bak mesela şimdi ne diyoruz en çok izlenen final asmalı konak a ait diyoruz nedne diyoruz reyting tablosunda öyle :)
kültür bakanlığının dünya üzerindeki belgeleri kanıtlarıyla açıkladığı birşey o ben sana mı inanacam devlete mi :d

kültür bakanlığının dünya üzerindeki belgeleri kanıtlarıyla açıkladığı birşey o ben sana mı inanacam devlete mi :D
kanıt nerede panpa sadece laf var o açıklamada şu ka izleyici kitlesi diye neyle ölçmüşler detayı nerede yok işte :) o yüzden senin konu da forumda kalıyor kanıtlar lafta kaldığı için

kanıt nerede panpa sadece laf var o açıklamada şu ka izleyici kitlesi diye neyle ölçmüşler detayı nerede yok işte :) o yüzden senin konu da forumda kalıyor kanıtlar lafta kaldığı için
kültür bakanlığı kanıtsız mı konuşuyo yani pes :kiki:
bak ben zaten haberlerden şurdan burdan alıyorum farkı anlayamıyosun yeğenim :d

kültür bakanlığı kanıtsız mı konuşuyo yani pes :kiki:
bak ben zaten haberlerden şurdan burdan alıyorum farkı anlayamıyosun yeğenim :D
bnmkiler de haber panpa merak etme illa hepsini konu açıp linkini mi yazayım :F
ayrıca kanıtsız konuşuyor demek ki kanıt sunamadığına göre :F

biz burda tartışırken şikayet mi ediyosun mesajları :( benim hiç aklımdan geçmemişti neyse tuzağa düştük galiba
ne alakası var? şikayet eidlme olayına uygun dolu mesajın var hepsini şikayet etsem şu an konuda bunları konuşuyor olamazdık :)

ne alakası var? şikayet eidlme olayına uygun dolu mesajın var hepsini şikayet etsem şu an konuda bunları konuşuyor olamazdık :)
böyle yapacaksan hiç konuşmayalım o zaman ben rahat konuşuyorum sorun olmaz diye hemen ceza yedim