Beren'i Düşüren, Hazal'ı Yükselten Olay

evet hatırlayan hatırlıyor sana kalsa behzat ç. yi de kimse hatırlamıyor :F sen ve senin çevren değil sadece türkiye
evet türkiye de kim neyi izliyor görüyoruz kim star kim kral görüyoruz
vadi 15
berenin dizisi 2
behzat ç 1 :d
görüyoruz 1 numarayı :D behzat ç nin hayran kitlesi twitterdaki sınırlı saydıdaki kişi sinemada bile 500 bin izlenmedi filmi kimse hatırlamıyor gerçektende :kiki:

evet ödülleri toplayan yahşi cazibeyi herkes hatırlıyor efsane zaten demi :kiki: komik :D

evet ortada 2 reyting :D
o senin aklın yeğenim senin :D

Necati'de Kurt Kapanında oynamıştı 2 reyting almıştı sanırsam.(b)

Yada her neyse bu sezon teknik aksaklıkları zaten yeterince Beren ile giderdi dizi kadının yapabileceği bir şey kalmadı.Zaten arada böyle düşük gitmek gözümüzün başımızın sadakası olsun.:D

evet türkiye de kim neyi izliyor görüyoruz kim star kim kral görüyoruz
vadi 15
berenin dizisi 2
behzat ç 1 :D
görüyoruz 1 numarayı :D behzat ç nin hayran kitlesi twitterdaki sınırlı saydıdaki kişi sinemada bile 500 bin izlenmedi filmi kimse hatırlamıyor gerçektende :kiki:
sana göre işte bunlar hep :F

Necati'de Kurt Kapanında oynamıştı 2 reyting almıştı sanırsam.(b)

Yada her neyse bu sezon teknik aksaklıkları zaten yeterince Beren ile giderdi dizi kadının yapabileceği bir şey kalmadı.Zaten arada böyle düşük gitmek gözümüzün başımızın sadakası olsun.:D
evet yüksek alınca beren aldı düşük alınca beren almadı işte sizin objektifliğiniz bu kadar :D
necati şaşmaz ın oynadığı tek seri kurtlar vadisi tekrarları 15 i geçmiş tek dizidir :)
kurt kapanı nedir ya 30 saniye konuk oldu diye orda mı oynamış oluyo :kiki:

sana göre işte bunlar hep :F
yok reyting yalansa sinemada mı yalan nerdeydi bu behzat ç nin hayranları filmi bile dip yaptı reytinglerini söylemiyorum zaten :kiki:
intikam 2 reyting
berenin gişede 1 milyonu geçtiği tek film var :D
vadide muro karakteri tek başına oynadı 2.5 milyon gişe yaptı be :D
kral her yerde kraldır

evet yüksek alınca beren aldı düşük alınca beren almadı işte sizin objektifliğiniz bu kadar :D
necati şaşmaz ın oynadığı tek seri kurtlar vadisi tekrarları 15 i geçmiş tek dizidir :)
işte panpa orada bile anlamamazlıktan geliyon intikam konusunda yapımcıyı suçliyiz biz ama sen kurt kapanı konusunda suçlayamazsın çünkü pana yaotı o diziyi sana göre en iyi şirket :)

yok reyting yalansa sinemada mı yalan nerdeydi bu behzat ç nin hayranları filmi bile dip yaptı reytinglerini söylemiyorum zaten :kiki:
intikam 2 reyting
berenin gişede 1 milyonu geçtiği tek film var :D
vadide muro karakteri tek başına oynadı 2.5 milyon gişe yaptı be :D
kral her yerde kraldır[/quote]
reyting yalan mı dedik :F sinema ile tv ayrı bir kere tv de 2 reyting alan işler güçler ekibi sinemada 4 milyonu geçti tv de tutmayan recep ivedik in sinema rekorları ortada tek başına senin tüm adiyi geçti :)

ayrıca unutulmaz olmaktan bahsediyorum çok izlenmekle unutulmaz olunmuyor :)

unutulmaz ilgiyle değerle oluyor rekorlarla oluyor senin unutulmaz dediğin işin unutulmayacak bir yönü bile yok :d
reiytngi yoksa gişede yoksa sende yoksun :d

Ben öyle demedim beren elinden geleni yaptı ama senaryo belli bir yere kadar gitti olmadı yapacağı bir şey yok.Sırf senin gözünde objektif olacağız diyede her şeyi Beren'i üstüne yıkarsakta Hayalci oluruz siz gibi.:D

Zamanında alıyormuş o reytingleri.Şimdi suyunun suyu çıktığı için 8-9 alıyor dur pardon sen Ab insanının bilmezdin unuttum.:FHayal ya farklı dünyadalar.:D

Ben öyle demedim beren elinden geleni yaptı ama senaryo belli bir yere kadar gitti olmadı yapacağı bir şey yok.Sırf senin gözünde objektif olacağız diyede her şeyi Beren'i üstüne yıkarsakta Hayalci oluruz siz gibi.:D

Zamanında alıyormuş o reytingleri.Şimdi suyunun suyu çıktığı için 8-9 alıyor dur pardon sen Ab insanının bilmezdin unuttum.:FHayal ya farklı dünyadalar.:D
yok ben ab insanını bilirimde tüm halkımızı gördüğüm için totale bakarım sonuçta %8 lik gruba göre konuşmak saçmalık olur geri kalan %92 var ortada ben adaletli bi insanım yeğenim :d
hayalci mi olursun biz gibi şuan ki hayalcilik değilde nedir peki :( biz sizin hayallerinizde göremeyeceklerini başarmış ve başaran bir grubuz :) :D rekorlar konuma beklerim seni :D

Artık hazaldan hiçbirşey beklenmez.Kız 2 dizide oynadı 2 side final yaptı.Bu kızın en büyük avantajı aşkı memnu da ki önemli oyuncular ve adını f koydumdaki emir.:)
Beren saat ise ay yapım olmadan aldığı oranlar budur.Berenin acil star tv ay yapıma dönmesi lazım.

Artık hazaldan hiçbirşey beklenmez.Kız 2 dizide oynadı 2 side final yaptı.Bu kızın en büyük avantajı aşkı memnu da ki önemli oyuncular ve adını f koydumdaki emir.:)
Beren saat ise ay yapım olmadan aldığı oranlar budur.Berenin acil star tv ay yapıma dönmesi lazım.
ay yapıma gerek yok klaisk bir senaryoyla dönse yine aynı reytinglere çıakr :F

yok ben ab insanını bilirimde tüm halkımızı gördüğüm için totale bakarım sonuçta %8 lik gruba göre konuşmak saçmalık olur geri kalan %92 var ortada ben adaletli bi insanım yeğenim :D
hayalci mi olursun biz gibi şuan ki hayalcilik değilde nedir peki :( biz sizin hayallerinizde göremeyeceklerini başarmış ve başaran bir grubuz :) :D rekorlar konuma beklerim seni :D

Tam adalet timsalisin tebrik ediyorum seni.:kiki:
Bizde seni o rekorlerı yıkan konulara bekleriz.:F

haber var haber var şimdi birinde sadece en çok izlenen dizi der diğerinde en çok izlenen olduğunu reyting tabloları ile gösterir panpa fark var saadet var :)
fark var iyiyle kötü arasında duran :D fark var birince senin açtığın ko fark birinde bakanlığın açıklaması fark büyük :d

fark var iyiyle kötü arasında duran :D fark var birince senin açtığın ko fark birinde bakanlığın açıklaması fark büyük :D
bnm konumda kanıt bakanlığınkinde laf var sadece ileride bnm konumdakiler çıkacak :) bak mesela şimdi ne diyoruz en çok izlenen final asmalı konak a ait diyoruz nedne diyoruz reyting tablosunda öyle :)