Beren'i Düşüren, Hazal'ı Yükselten Olay

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,071
Puanı
1,061
Beren Saat ve Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu'da birlikte yer almışlardı.
Diziden sonra farklı projelerde yer alan ikilinin hayranları iki oyuncuyu da unutmadı ve ikisi adına oluşturdukları ZirvedekiStar BerenSaatHazalKaya etiketiyle twitterda gündem olmayı başardılar.

Türkiye'de trend topic olan etiket,71 dakika boyunca da dünya gündeminde yer almayı bildi.
BdsV80jCYAAmRft.jpg

hazalın berenden daha güzel olduğunu düşünüyorum çünkü hazalın çok tatlı bir yüzü var kadınlarda yüz güzelliği
o doğallık çok önemli bence berenin ise vucudu ön pilanda yüz hatları çok itici bir sıfatı var 🙄

Konunun başlığı ile içerik arasında ki bağlantıyı kuramadım.(b)

Hazal ile Beren'i aynı kefeye koyanlara göndermemiydi bu.:A

Beren her türlü akar gider.Kadın en iyi oyuncu.

Gerçeklere şaşırma huyuna alıştırmaya çalışıyorsun sanırım yine.:D
hayalindeki gerçekler mi :D hay canım benim söylediğine kendinde inanmıyon be başkan :D hayal dünyasından çıkmak lazım arkadaşlar dünyada çok güzel şeyler var hayalinizdekilerden epey farklı ama idare edin artık :))))))

hayalindeki gerçekler mi :D hay canım benim söylediğine kendinde inanmıyon be başkan :D hayal dünyasından çıkmak lazım arkadaşlar dünyada çok güzel şeyler var hayalinizdekilerden epey farklı ama idare edin artık :))))))
senin öe öve bitiremediğin pana film son 10 yılda bir vadi ile zirvede yer alabilirken beren 3 diziyle zirvede yer almış panpa fark var saadet var:A

Şimdi dünyada olanlardan bahsedelim sana o zaman sona

Oynadığı reyting rekorlu dizileri saymayalım istersen 4 yıl boyunca Perşembelerin en güçlü dizilerinde oynamış isim.Diğer dizileride çok konuşulmuş işlerdi Hatırla Sevgili ve intikam

Ödülleri tek tek yazamam ama Wiki'de hepsi yazıyor rakamsal olarakda saymak uzunca zaman alıyor Dünya Saatiyle.:D

İşte böyle olağan üstü bir kadın daha ne olsun.:DTabi dünyamızda yaşıyor.Ve hep en iyi oluyor.

senin öe öve bitiremediğin pana film son 10 yılda bir vadi ile zirvede yer alabilirken beren 3 diziyle zirvede yer almış panpa fark var saadet var:A
banane pana filmden ben vadiciyim pana filmci değil :D ayrıca bit rek vadi değil ekmek teknesi eşref saati falan bikaç tane daha vardır onlar 1 işle herşeyi yaptı herşeyi :D rekor mekor bırakmadı adamlar ve kazandıkları paranın haddi hesabı yok :D tek diziden he :)))
bak 0 reyting alan ben onu çok sevdim hala devam ediyor adamlar siyasete giriyo parayı vadiden çıkarıyolar zaten atv nin korkudan 7 trilyonu tak diye vermesinden anlayabiliriz :kiki:

banane pana filmden ben vadiciyim pana filmci değil :D ayrıca bit rek vadi değil ekmek teknesi eşref saati falan bikaç tane daha vardır onlar 1 işle herşeyi yaptı herşeyi :D rekor mekor bırakmadı adamlar ve kazandıkları paranın haddi hesabı yok :D tek diziden he :)))
bak 0 reyting alan ben onu çok sevdim hala devam ediyor adamlar siyasete giriyo parayı vadiden çıkarıyolar zaten atv nin korkudan 7 trilyonu tak diye vermesinden anlayabiliriz :kiki:
1.si son 10 yıl dedim ekmek teknesi girmiyor o yüzden :F 2.si eşref saati tuttu diyorsak berenin 6 dizisi de tutmuş deriz o zaman :F
ayrıca en çok kazanan 5.yapımcı pana yani öyle en tepede değil :)

Şimdi dünyada olanlardan bahsedelim sana o zaman sona

Oynadığı reyting rekorlu dizileri saymayalım istersen 4 yıl boyunca Perşembelerin en güçlü dizilerinde oynamış isim.Diğer dizileride çok konuşulmuş işlerdi Hatırla Sevgili ve intikam

Ödülleri tek tek yazamam ama Wiki'de hepsi yazıyor rakamsal olarakda saymak uzunca zaman alıyor Dünya Saatiyle.:D

İşte böyle olağan üstü bir kadın daha ne olsun.:DTabi dünyamızda yaşıyor.Ve hep en iyi oluyor.
2 reytingle zirvedeki dizinin 7 de biri reyting alarak en iyi olunmuyor :)
full uyarlama ve alıntı işlerde oynamak ve hep aynı jest mimikle oynamakla da en iyi olunmuyor kötü olunuyor :)
hee birde babamların verdiği ödülle de en iyi olunmuyor(kendin çal kendin oyna hesabı) :D
bilmem anlatabildim mi :D

1.si son 10 yıl dedim ekmek teknesi girmiyor o yüzden :F 2.si eşref saati tuttu diyorsak berenin 6 dizisi de tutmuş deriz o zaman :F
ayrıca en çok kazanan 5.yapımcı pana yani öyle en tepede değil :)
tek diziyle 5.olmuşsa bu herşeyi anlatıyor zaten :d 0 reytingli dizisi bitmiyor adamların :kiki:

full uyarlama ve alıntı işlerde oynamak ve hep aynı jest mimikle oynamakla da en iyi olunmuyor kötü olunuyor :)
hee birde babamların verdiği ödülle de en iyi olunmuyor(kendin çal kendin oyna hesabı) :D

tek diziyle 5.olmuşsa bu herşeyi anlatıyor zaten :D 0 reytingli dizisi bitmiyor adamların :kiki:
tek değil 2 dizi ile :F ayrıca diğer şirketler de ya 2 ya 3 dizi ile panayı geçmiş :A

bu arada vadinin prestijli ödülleri alamaması normal senaryo gündeme paralel gidiyor yani yaratıcılık çok az , senaryo kendini tekrar ettiğinden oyuncular da kendini gösteremiyor oradan da ödül çıkmaz,yönetmenlik adına da pek bişi yok :)

tek diziyle 5.olmuşsa bu herşeyi anlatıyor zaten :D 0 reytingli dizisi bitmiyor adamların :kiki:

Dünya'da yaşanıyor bunlar o nedenle söyledim.:DDünya kendi çalıp kendi oynuyor o zaman ki sende Hayal dünyasında kalmış oluyorsun.

Beren'in oyunculuğuna laf söylemeye çalışmışsın aynı demişsin ama onun 10'a 1'i ni yapamayanlar varken bu kadın bence dehşet.Hep aynı mimik olsaydı Bihter'de ki o ihtiraslı kadın Fatmagül'de ki o sakin ezik kadına dönüşmezdi.

Ayrıca sadece 2013 sezonunda düşük reyting alan bir dizide oynaması 5 yıl boyunca zirveyi devirdiği alaşğı ettiği fark attığı gerçeğinide değiştirmez.:D

tek değil 2 dizi ile :F ayrıca diğer şirketler de ya 2 ya 3 dizi ile panayı geçmiş :A

bu arada vadinin prestijli ödülleri alamaması normal senaryo gündeme paralel gidiyor yani yaratıcılık çok az , senaryo kendini tekrar ettiğinden oyuncular da kendini gösteremiyor oradan da ödül çıkmaz,yönetmenlik adına da pek bişi yok :)
oha 😱😱😱😱 ne söyleyeceğimi bilmiyorum gülmekten dondum :F:F copy-paste dizilerde yaratıcılık var orjinalliğin en tepesinde yok 😱😱 tmm başkan sensin :kiki: