Kopya Çekerken Yakalansanız Bunu Ailenize Söyler Miydiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Öğrencilikte kopya çekmeye kalkışmayan yoktur. Bir kısmımız şanssız olur ve hocaya yakalanır. Bu durumda öğrenci hem öğretmenin güvenini kaybeder hem de düşük sözlü notlarıyla başa çıkamaz. Şimdi size sorum şu: Siz kopya çekerken yakalansaydınız bunu ailenize söyler miydiniz, söyleseniz nasıl söylerdiniz?

Bir de ilerleyen günlerde veli toplantısı varsa. :D Yani aile ya hocadan öğrenecek ya öğrenciden? Hangisi daha iyi olurdu?

Not: Hocanın söyleyip söylemeyeceği de belli değil. :D
Not 2: Ben değil bir arkadaş. :F :(

Hocalar aileme söylüyordu.:(Coğrafya hocam saolsun.:(

Ama hiç yakalanmadım.:J

Hiç yakalanmadım. :) Ve asla söylemem de. :)

Son düzenleme:
gerçeklerin bir gün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu vardır

Öğrencilikte kopya çekmeye kalkışmayan yoktur. Bir kısmımız şanssız olur ve hocaya yakalanır. Bu durumda öğrenci hem öğretmenin güvenini kaybeder hem de düşük sözlü notlarıyla başa çıkamaz. Şimdi size sorum şu: Siz kopya çekerken yakalansaydınız bunu ailenize söyler miydiniz, söyleseniz nasıl söylerdiniz?

Bir de ilerleyen günlerde veli toplantısı varsa. :D Yani aile ya hocadan öğrenecek ya öğrenciden? Hangisi daha iyi olurdu?

Not: Hocanın söyleyip söylemeyeceği de belli değil. :D
Not 2: Ben değil bir arkadaş. :F :(

bizim oralarda bir deyim vardır foku karla örtemezsin diye:)))

gün gelir kar erir fok çıkar meydana, iyisimi yol yakınken söyle o arkadaşa! gerçekleri dökülsün birer birer:))

söylemem tabi ama benim kopyayla fazla işim olmaz genelde sallama işiyle uğraşıyorum :d

bizim oralarda bir deyim vardır foku karla örtemezsin diye:)))

gün gelir kar erir fok çıkar meydana, iyisimi yol yakınken söyle o arkadaşa! gerçekleri dökülsün birer birer:))

Arkadaş söylemiş. Yapacak bir şey yok, olan olmuş bir kere. :(

Profosyenel kopya çekerdim hiç yakalanmadım ingilizcem Fatih Terim seviyesinde olduğu halde son 2 sene karneme 5 geldi o derece yani. :D

Yakalansam tabii ki de söylemezdim. :D