Yalan Dünya O Ses'i Mi Bekliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,186
Puanı
284
Yalan Dünya O Ses'i Mi Bekliyor?

Yüksek bütçe ve geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Yalan Dünya bir düştü pir düştü.

Geçen sezon
Cuma günleri yayınlanan dizi "hedef seyircimize ulaşamıyoruz" bahanesiyle pazartesi gününe alınmıştı.

Fakat a/b'de rekor reytinler alan O Ses Türkiye ve Karadayı arasında çok reyting kaybetmiş ve a/b grubunda 5 reytinge kadar düşmüştü. O Ses'in bitmesi ve Survivor'ın başlamasıyla yükselen Yalan Dünya 7 reytingi görmüştü.

Bu sezon
Geçen sene tükürdüğünü bu sene yalayan Kanal D diziyi tekrar cumaya aldı. Fakat Yalan Dünya çok reyting kaybetti, a/b grubunda Medcezir ve Karagül'ün gerisinde kaldı.

Bu durum Yalan Dünya'nın 3.kez gün değiştirme iddialarını güçlendiriyor.
Acaba Kanal D bu sezon Yalan Dünya'yı pazartesi gününe almak için O Ses Türkiye'nin bitmesini mi bekliyor?

1.si geçen seneki artışın nedeni vasfiye nin gelişi ve senaryodaki değişmeydi :)
2.si yd nin bütçesini nerede okudunuz ?

Yalan Dünyanın fragmanı çıktı. Yine Cuma akşamları yayınlanacak. Bir şeyi bekledikleri yok. :)

Geçen sene değişikliğin Arka Sokakların A/B`de 2 reytinge kadar düşmesi yüzünden yapıldığını herkes biliyor.

Cuma A/B`de zirvede olan dizi hedef kitlesine daha ne ulaşaydı? Pazartesi 15 reytinglik kitleye ulaşacak değildi ya. Üstelik Totalde de 5.52 alıp 2. oluyordu geçen sezon.

O Ses bitse Karadayı var. Ondan Çarşambaya alır neyini bekler. :)

Yalan Dünya Kanalı idare ediyor Totalde zaten kötü Ab'si iyi Kanala göre busene böyle devam eder seneye ne olur meçhul.

Yalan Dünya geçen sene de Pazartesi bir ara bu kadar düşmüştü. Vasfiye Teyze gelince toparladı diziyi. Bence Gülse yeni bir hamle yapmalı. Keşke Engin Günaydın gelse. :)

Aslında Yalan Dünya 2 sezondur Gençlik - Komedi dizisi gibi. Ama bu sezon iyice aile komedisi oldu. Totale asıl şimdi hitap etmeli aslında. :D

Yalan Dünya Cuma günleri yayınlanmaya devam eder bence. :) Pazartesi'ye O Ses bitince X-Factor'un gelme ihtimali fazla. :)

Saçma haber olmuş.:D

Bu "haber" olsaydı tv haberleri bölümüne açardık değil mi. :))))) Çünkü burası köşe yazısı bölümü. :))))))

Sadece benim düşüncem yazdıklarım. :) İlla bana zıt gitmek istiyosan en azından saçma düşünce yazsaydın bari. :):)

Bu "haber" olsaydı tv haberleri bölümüne açardık değil mi. :))))) Çünkü burası köşe yazısı bölümü. :))))))

Sadece benim düşüncem yazdıklarım. :) İlla bana zıt gitmek istiyosan en azından saçma düşünce yazsaydın bari. :):)

Zıt gitmek değil haklı bulmamaktan dolayı yazmıştım ama haber yazmışım ne olacak o kadardan.:D