Mahmut Tuncer İsyan Etti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Kısa bir süre önce vefat haberiyle büyük şok etkisi yaratan başarılı sanatçı Adnan Şenses için Mahmut Tuncer fena isyan etti.

Adnan Şenses'in ölümünün yedinci gününde Zincirlikuyu Camii'nde mevlit okutuldu ama mevlite gelen isimler sadece Mahmut Tuncer, Selçuk Ural, Selami Şahin, Sevim Emre ve Aslı Hünel gibi isimler oldu.

Mahmut Tuncer ise sanat camiasından böylesine az katılımın olmasına isyan etti ve tepkisini ''Bizim sanatçı camiası yalan dolan, herkes fotoğraf çektirme meraklısı'' diyerek gösterdi. Çünkü hastanede pek çok ünlü varken mevlitte bu kişilerin olmaması bu isyana sebep oldu.

8f453ebebf2b2a7ab1af66f4ebb5db5a.jpg

ayollllllllllll millet babasının cenazesine katılmıyor artık yaaa bunlara ne demeli :bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır:

Adam haklı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevlit daha yakınlar arasında olan bir şeydir bildiğim. Herkesin de işi gücü vardır. Anormal karşılamamak gerekir diye düşünüyorum. :)

adam haklı gibi gözüküyo özellikle ilk cümlesine katılıyorum

adam haklı gibi gözüküyo özellikle ilk cümlesine katılıyorum

sivaslı bir arkadaş bir hikaye anlatmıştı zamaında
ahmet isminde bir vatandaşın babası ölüyor, millet toplanıyor cenazeyi kaldıracak ölenin 30yaşlarındaki oğlu ahmet piyasada yok arıyorlar bulamıyorlar ahmti neyse komşuların yardımıyla babanın cenazesi kaldrılıyor bu arada oğul ahmet hala piyasada yok sonunda çevrede ahmeti ararlarken bir vatndaş kendi ahırına giriyorki ahmet yarı beline kadar soyunmuş eşeğin arkasına geçmiş eşeğe çalışıyor:))
görenler yüzüne tükürüyor ahmetin diyorlar lan şerefsiz senin baban ölmüş millet cenazesini kaldırıyor sen burda eşeği hallediyorsun?
ahmet donunu falan çekerken millete bakıp bakıp şöyle diyor--- yaw ben üzüntümden naptığımı biliyormuyum????

şimdi burdada cenazeye katılmayanları normal karşılamak lazım üzüntülerinden kimbilir nerde napıyorlar:))

sivaslı bir arkadaş bir hikaye anlatmıştı zamaında
ahmet isminde bir vatandaşın babası ölüyor, millet toplanıyor cenazeyi kaldıracak ölenin 30yaşlarındaki oğlu ahmet piyasada yok arıyorlar bulamıyorlar ahmti neyse komşuların yardımıyla babanın cenazesi kaldrılıyor bu arada oğul ahmet hala piyasada yok sonunda çevrede ahmeti ararlarken bir vatndaş kendi ahırına giriyorki ahmet yarı beline kadar soyunmuş eşeğin arkasına geçmiş eşeğe çalışıyor:))
görenler yüzüne tükürüyor ahmetin diyorlar lan şerefsiz senin baban ölmüş millet cenazesini kaldırıyor sen burda eşeği hallediyorsun?
ahmet donunu falan çekerken millete bakıp bakıp şöyle diyor--- yaw ben üzüntümden naptığımı biliyormuyum????

şimdi burdada cenazeye katılmayanları normal karşılamak lazım üzüntülerinden kimbilir nerde napıyorlar:))
kesin öyledir :)))))