31 Aralık 2013 Salı Reyting Sonuçları

O ses bugün sıkıcı galiba :T:

Çocuklar Duymasın 2.78 ile başlamış bakalım ne kadar artabilecek bugün dizi? :)

Bülent Ersoy Show`dan 3-4 bekliyordum ama çok iyi gidiyor.TNS`de de başarılı sonuçlar alacaktır

Çocuklar Duymasın'ın yeni açıklanacak anlığından en az 3.50 reyting bekliyorum. Bakalım kaç alacak? :)

Bülent Ersoy Show az önce biraz izledik Sibel Can ve Orhan Gencebay var ve gayet iyi programdı yüksek alması normal. Arkadaşım Hoşgeldin izliyor bizimkiler tabi ben de izliyorum gayet komik gidiyor anlıklara yansıyacak inşallah. :)

Bülent Ersoy Show az önce biraz izledik Sibel Can ve Orhan Gencebay var ve gayet iyi programdı yüksek alması normal. Arkadaşım Hoşgeldin izliyor bizimkiler tabi ben de izliyorum gayet komik gidiyor anlıklara yansıyacak inşallah. :)
Bülent Ersoy Show bitti mi Deniz? :)

Çocuklar Duymasın'ın bu anlığından 3.50 bekliyordum, 3.42 almış. :X Gayet iyi almış yine de. :)

Arkadaşım Hoşgeldin 7.4 alarak müthiş gitmiş. Umarım Kanal D programı saçma sapan bir güne koyup harcamaz sonradan..

Yarın Cem Yılmaz'dan çok daha iyi gideceğini düşünüyorum ki öyle de olacak inşallah. :D

Çocuklar Duymasın'da Furkan Kızılay (Havuç) canlı şarkı söylüyor. Bu anlıktan 5 reyting bekliyorum! :) @gözlemci

arkadaşıma bak hoşgelmiş bu kanald nin yeni yıl içindeki en büyük kozu olabilir

Şöyle bir söz vardır ya yeni yıla nasıl girersen öyle geçer ben foruma mesaj atarken giriyimde bari en çok yazan kişilerden olayım :oley: