Karadayı 52.Bölüm Fragmanı

Turgut'un babasına da mutlaka bir oyunu olacaktır.Adamcağızı öldürmesinde!
Öldürmez heralde(b) Her ne kadar birbirlerine gıcık olsalarda baba-evlat ilişkisi üst seviyedeymiş gibi yansıtırlar :F
Aklima birsey takildi. Madem Turgut'un akli bu kadar calisiyor, e o zaman babasinin da calismiyor mudur? :D
Nesil farkından dolayı babası biraz geri kalmiştir:X

Fragman 1.5 dakika zannettim ne kadar çıktı :T: Ama yinede süresi Vadinin fragman süresi kadar değil ya orası iyi Vadinin fragman 29 saniyecik bir şey sürüyor :(

Ikinci fragmandan sunu anliyorum;

Nazif Kara Orhan'in izini bulmus o kadin sayesinde bence.
Yilan Berdan Nilay'i vuruyor demedi demeyin.
Orhan bunu ögrendikten sonra Yilan'dan hesap sormaya gidiyor ve oraya Nazif'te geliyor.

Karadayı 52.Bölüm Fragmanı 1

Karadayı 52.Bölüm Fragmanı 2

@Forumdash @Yakamoz-Asi @Yasin93 @ABAY_06 @XanTier @WesTxCoasT @vadikızı
@darksaal @takas @ozgur2113 @kvp @EveN @BesaleT @destere @Polat Şaşmaz

fragmanlar çok güzel önümüzdeki hafta aksiyonun zirve yapacağı bir bölüm olacak..

yalnız fragmanı izlerken hiç farkına varmadan insan kendini eylül meselesine daha doğrusu ayline kaptırıveriyor kapılınmayacak gibi değil aylinimi özlemişim:))

fragmanlar çok güzel önümüzdeki hafta aksiyonun zirve yapacağı bir bölüm olacak..

yalnız fragmanı izlerken hiç farkına varmadan insan kendini eylül meselesine daha doğrusu ayline kaptırıveriyor kapılınmayacak gibi değil aylinimi özlemişim:))

Aylin kim?

Feride'yede üzülüyorum kadın perişan oldu,öbürünü kurtarıyor diğeri içeri giriyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato