Farklı Rollerde Olsalar da Efsane Çift Hala Zirvede

dizinin kaltiesi yeter panpa :) ayrıca çoğu dizi ile ilgili de tam diziye odaklı haberçıkmıuor :) berne reklam filmiyle,özel hayatı ile,filmiyle,dizisiyle adından söz ettirmeyi biliyor :)
Evet.özel hayatı ile konuşulmakta oldukça başarılı:)

Her yerde beren her yerde berenist :)) BEREN farkıdır o yine ..bu arada kıvancada tebrikler....

Beren Saat sürekli ilişkisi ile gündemde birde İntikam'ın düşen reytingleri ile :) o yüzden listede olması çok doğal
Ayrıca sevdiğim isimlerin bu listede olmamasına da ayrıca sevindim.Sürekli gündemde olmak iyi bir durum değil bence

Birde şunu demeden edemeyeceğim birlikte bir rol alsalar reyting cihazları yerinden oynar da neden gelmiyorlar bir araya acep..uamrım ilerki zamanalrda bir araya gelirler....

Beren Saat sürekli ilişkisi ile gündemde birde İntikam'ın düşen reytingleri ile :) o yüzden listede olması çok doğal
Ayrıca sevdiğim isimlerin bu listede olmamasına da ayrıca sevindim.Sürekli gündemde olmak iyi bir durum değil bence
düşen reytingler tv haberi magazin haberi değil o yüzden bu liste ile alakası yok :) hee ayrıca türk tvlerinin en büyük starı bu listeye girmeyecek de kim gerecek maşallah herkes gider beren kalır

düşen reytingler tv haberi magazin haberi değil o yüzden bu liste ile alakası yok :) hee ayrıca türk tvlerinin en büyük starı bu listeye girmeyecek de kim gerecek maşallah herkes gider beren kalır

Nasıl değil düşen reytingler ağırlıklı olarak Beren Saat üzerinden veriliyor ve bu haberlerde magazin haberine giriyor :)
Kenan ile olan ilişkisine değinmiyorum bile
Türk tvlerinin en büyük starını görüyoruz REYTİNGLERDE gerçekten büyük star yeni yüzlerin yer aldığı güneşi beklerken'ın aldığı oranların yarısını alabiliyor gerçekten büyük star :)

Nasıl değil düşen reytingler ağırlıklı olarak Beren Saat üzerinden veriliyor ve bu haberlerde magazin haberine giriyor :)
Kenan ile olan ilişkisine değinmiyorum bile
Türk tvlerinin en büyük starını görüyoruz REYTİNGLERDE gerçekten büyük star yeni yüzlerin yer aldığı güneşi beklerken'ın aldığı oranların yarısını alabiliyor gerçekten büyük star :)
büyük star tabisi de antilerinden övgü beklemiyoruz hep riskli işlere girip altından kalkıyor :) belli ki 3-4 reytingli işi ile bile kazandırıyor ki kanal d dizinin yeri ile oynamıyor :) ne alaksı var tv haberi hala düşen reytingler

neyse bakıyoruz beren in face sayfası 4 milyonu geçmiş ee bu ne demek beren i takip eden daha çok kişi var demek yani en çok onun haberi çıkacak zaten erkeklerde de 1.lik kıvançta beğeni konusunda sonuç normal olmuş yani :)