Düştük anlıklarda çünkü ben izlemedim. Ben ab'ye direkt etki ettiğim için yarın düşüş kaçınılmaz olacak gibi.@Bully Gb nası gitti anlıklarda umut varmı yarın için
Düştük anlıklarda çünkü ben izlemedim. Ben ab'ye direkt etki ettiğim için yarın düşüş kaçınılmaz olacak gibi.@Bully Gb nası gitti anlıklarda umut varmı yarın için
Aynen aga bende onu anımsadımtatar ramazan yine müthiş bi bölümdü of ya her an bitecek korkusuyla izliyoruz diziyi bu bölüm vadi vari sahnelerle doluydu diğer dizilerde olduğu gibi
tatar ramazan ve adamları bi gecede 5-6 tane adamı öldürdüler aynı polat alemdarın çakır öldüğü gece 6 babayı öldürmesi gibi hatta ölüm şekilleri bile bazılarının ki aynıydı @XanTier @Polat Şaşmaz
ama şöyle bişey var tatar ramazan hapisteyken dizi çok daha müthişti o bölümler unutulmaz ya efsanedir harbiden her bölüm isyan çıkıyodu of of
10 | SANA BIR SIR VERECEGIM | FOX TV | 19:46:42 | 21:15:51 | 4,03 | 8,93 |
Totalde yukselmis daha ne istiyorsun))) yavaş yavaş hacı bu işler. Gece kodundan çıkıp malikaneye yerleşecekler.. bak aşka ne hale geldi zamanla eridi muma döndü)))Acun 1. Olamamış )))
Cesur hemşire çöktü daha toparlanamaz.
Gb yine başarılı gitmiş.
Aeh ab si hani zamanla yükselcekti @beyazsoy ?? Yine bilemedin
sizi pompy e havale ediyorum anca o paklar .ssburda @xemrexxx e göndermemi var yoksa tam bir darbemi var)
Totalin,klişenin dibine vuran bir dizinin özetini geçmek de başarıdır. Bakıyorum sen de övmeyi başladın gb'yi.Kg Şow devam ediyor Totalde 10'u geçmiş 11'e yaklaşmış Ab'de gayet iyi almış.
Yst 2 gruptada başarılı gitmiş.
Ç.d Ab'de 4 reyting alarak başarılı gitmiş
Gb gayet iyi gitmiş Totalde Kg özetini geçmiş @Bully Ab'de çok oranlar almış
Hakkettiği yerde överiz gözlerimizi kapatıp Ab'deki başarısını görmezden gelmeyizTotalin,klişenin dibine vuran bir dizinin özetini geçmek de başarıdır. Bakıyorum sen de övmeyi başladın gb'yi.
Küçük Gelin zirveyi kaptırmamış yine.
Acun totalde iyi gitmiş, ab'de düşmüş..
Güneşi Beklerken iki grupta da hafif düşüş yaşamış ama gayet iyi gitmiş. Sbt düşürmüş diziyi..
Aeh vasat gitmiş
Cesur Hemşire ortalarda yok.
Eşim Bilir yine başarılı gitmiş.
Sbsv totalde iyi gitmiş. Dizi bitmemeli bence.