Biz reyting toplayacağımız zamanları biliriz. İlk yarım saatte full Mira - Yaman vardı nerdeyse.Tam reyting toplamanız gereken zaman işi bilmiyorsunuz siz.
Pek işe yaramamış ama.Biz reyting toplayacağımız zamanları biliriz. İlk yarım saatte full Mira - Yaman vardı nerdeyse.
Reytinglerde buluşcağız alii kaptaano reytingleri ben paylaşmıştım konusunu açıp öbgz 18 küsür reyting aldı diye bnm için rakamların önemi yok nasılsa my her yerde güçlü ayrıca objektifimdir afk reytinglerinin konusunu bile açtım .ss
hürreme karşı tayyip amca sözü mü kesin kaybettin
Ben Medcezir izliyorum sen Cinayet diyorsun panpa. Tutmaz o dizi bir şey beklememek lazım.Çıktı mı Cinayet'in fragmanı? @Bully
Reytinglerde buluşcağız alii kaptaan
Totali boşver sen ab'de 12'ye dayanmışızdır.Pek işe yaramamış ama.
He he kesin öyle olmuştur. 10 alın da 12 orada kalsın.Totali boşver sen ab'de 12'ye dayanmışızdır.
Riza nin dedigi gibi gerizekali bu azer. Oyle dusunuyor gidil te tetkik yapmiyorazer onun adı ama fatmadan öyle bişey beklettirmeleri ve yansıtmaları.
azer fatma ikilisini ezip geçtiler oysa ki benim en cok sevdğim çiftti şimdi ne hale soktular!!
dizide o kadar kötü adam dolu tekrar azerin üzerine oynadılar...
hemde çok saçma bir olay ile adam doktora gitmeden asıp kesti..
fatma gibi birinden bekledi..izledğim için eski bölümleri birinin öle birinden beklemesi abisini karsısına almıs kız evlenmiş ne kadar sacma..
soguyom böyle oldu mu diziden
O anlıklar 12 görmüşüzdür ab'de sonra düşersek bilemem.He he kesin öyle olmuştur. 10 alın da 12 orada kalsın.