Arka Sokaklar'da boşlukta 9 Reyting aldı tüm Yapımlar yayındayken 5 Reyting.
Hadi ordannn
Arka Sokaklar'da boşlukta 9 Reyting aldı tüm Yapımlar yayındayken 5 Reyting.
Arka Sokaklar'da boşlukçu işte uzatacak değilim.Hadi ordannn..tüm yapımlar yayındayken 7 yi buldu..ha reklamları iyi değerlendirir..ama asıl boşlukçu adını kalbime çizdim a.s varken 2-3 idi o bitti 6 ya fırladı ...lale devride aynı şeilde....
Arka Sokaklar'da boşlukçu işte uzatacak değilim.
Fatih Savaş tartişmasında "oynamak" geçiyor. Ayşen bu durumda kendini pozisyonunu nasıl tanımlayabilir??? "Oyuncak" Eeeee neyin tartişmasını yapıyorsun? Fatih'e çempkirmesi için de dedim sana. Ayşen Fatih'e karşi hep mesafeli diziyi baştan izleseydin görürdün diyoruz. Diziyi niye bi bölümle sınırlıyorsun? adı üzerinde dizi bu bi ton gelişme olur içinde.@Forumdash haklı olmak için herşeyi yapıyon ))) biz oyuncağa takmadı demedik ki fatihe kızmasında oyuncak yok diyoruz.. konumuzda ayşenin aşaglamalara sadece fatihte çemkirmesi diğerlerinde kuzu olması fatih ayşen tartışmasını tekrar izle ama hala inad ediyorsan diyecek bişeyim yok üşenmedim tartışmanın dökümü çıkardım sana yapacak başka bişeyim yok )))
bu gece dikkat uyurkene yıldırım düşmesin başınaArka Sokaklar'da boşlukçu işte uzatacak değilim.
Hayır ola Ağır TOTAL Dizisini mi savunuyorsun gerçekten hiç Kanal Fan'ı değilsin Panpa.bu gece dikkat uyurkene yıldırım düşmesin başına![]()
Adını Kalbime Yazdım zaten boşlukçu ona lafım yok ki ama Arka Sokakla'ında boşluğu görünce uçuyor gerçek.![]()
Arka sokaklar boşlukçu olmuş olsaydı...saat 20 de yayına girmezdi o saatte FH .ŞT.YST var ve bu yapımlar arasından 3.oluyor.Bunların hangisinin arasındna boşluk bulupda 3.oluyor sorayım sana .eğer Adını kalbime çidim boşlukçu olmasaydı show korkmadan 20.00 a koyardı mantık burada
![]()
Arka Sokaklar'ın boşlukçu olmadığını iddia ediyordun sen Atacan.Arka Sokaklar'da boşlukçu işte uzatacak değilim.
dediğim gibi ağır total olup kaliteliym demeyen dizilerle sorunum yok gani sürekli kaliteli olduğunu iddaa eder keza avşar film ve pana da öyledirHayır ola Ağır TOTAL Dizisini mi savunuyorsun gerçekten hiç Kanal Fan'ı değilsin Panpa.
Adını Kalbime Yazdım zaten boşlukçu ona lafım yok ki ama Arka Sokakla'ında boşluğu görünce uçuyor gerçek.
Zaten öyle dedim doğrudur ama Reklam'da 9 alması üzerine dedim herkes hani övünce Reklamda uçtuğunu belirttim.Arka Sokaklar'ın boşlukçu olmadığını iddia ediyordun sen Atacan.Kendinle çeliştin gibi sanki.
![]()
Hayır ola Ağır TOTAL Dizisini mi savunuyorsun gerçekten hiç Kanal Fan'ı değilsin Panpa.
Adını Kalbime Yazdım zaten boşlukçu ona lafım yok ki ama Arka Sokakla'ında boşluğu görünce uçuyor gerçek.
Sen kısaca Show'umun Aky'sini savunmaya çalıştım desene.Zaten öyle dedim doğrudur ama Reklam'da 9 alması üzerine dedim herkes hani övünce Reklamda uçtuğunu belirttim.
Normalde boşlukçu değil kendi kitlesi var dizinin ama Reklam boşuklarında uçuyor.![]()
Zaten öyle dedim doğrudur ama Reklam'da 9 alması üzerine dedim herkes hani övünce Reklamda uçtuğunu belirttim.
Normalde boşlukçu değil kendi kitlesi var dizinin ama Reklam boşuklarında uçuyor.![]()
Yukarıda da dediğim gibi Genel anlamda Dizi boşlukcu değil geçen hafta da dedim dizinin kendi kitlesi var öyle ki böyle zorlu bir günde bile oranlarını koruyor ama digerleri Reklama girince çoşuyor ona bilanan dedim başka diziler böyle değil.Ehh yani orasıda gerçek dizimiz öyle sadece takip edenlerin izlediği diizi değil herkesin her dk takip edebileceği bir dizi....ondan kaynaklanıyor..yoksa bugün bi ben gidipde hiç izlemediğim ŞT yi izlemem ....
O tür diziler izleyicisi varsa var olan izleyicisi izler sadece ve ne uzar ne kısalır....
hala anlamadın mı neyi tartıştıgımızı ))) sen fatihe ayşenin kızması oyuncak lafı yüzden oldu dedin bende diziyi izlediğinden eminmisin dedim ))) ayşen beni aşagladın diye fatihe kızıyor ama diğer insalar kendisini aşaglasa hatat taciz etse bile kızmıyor.. tartışmamız konumuz bu. ayşe fatih savaş tartışmasında oyuncagada taktı başka şeyede taktı ama fatihe çemkirmesi beni aşagladın diye oldu. birde dizinin bütüünenüne uymadıgı için o sahneyi eleştiriyoruz ki bu eleştiriyi yapabilmek için tüm diziyi izlemek lazım değil mi )))Fatih Savaş tartişmasında "oynamak" geçiyor. Ayşen bu durumda kendini pozisyonunu nasıl tanımlayabilir??? "Oyuncak" Eeeee neyin tartişmasını yapıyorsun? Fatih'e çempkirmesi için de dedim sana. Ayşen Fatih'e karşi hep mesafeli diziyi baştan izleseydin görürdün diyoruz. Diziyi niye bi bölümle sınırlıyorsun? adı üzerinde dizi bu bi ton gelişme olur içinde.
Adını Kalbime Yazdım'da boşluk dizisi demin dedim gereksiz yorumlara gerek yok.Sen kısaca Show'umun Aky'sini savunmaya çalıştım desene.![]()