14 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Rıza Baba 7'ye dayanmış. :Z

aşağlama dedi de o cümlede aşağlama nerde ???? orda aşağlama da yok aslında. orda olsa olsa fatihi aşağlamak var. ayşenin ve fatihin dünyasında saf olmak, partilere değil deniz kenarında takılmak şaşalı giyinmek erdem değil. onun için fatihin begendi kızlardan değil ve ayşe için bu erdem ve bu ayşenin tercihi . burda fatih savaşı aşaglıyor sen ayşen gibi erdemli kızları begenemezsin çünkü senin dünyan dandik

kısacası direk sözzsel bir aşağlamak yok felsefik bir aşaglama var ayşen sözssel aşaglamaları bile anlamazken fatihin aşağlamasını!!! anlaması büyük gelişme ayşen adına ama iki sahne sonra üftadenin aşağlamalarını siğneye çekti yine )))
Dizinin ilk bölümlerini izleseydin Ayşe'nin Fath'in hiç konuşmasından hiçbirşey anlamadiğini bunu Fatih'e bile söylediğini görürdün:)) Kaldı ki dizide zaten Ayşen'in takıldiği nokta "oyuncak" kelimesi.

Bugünün saraylısı çöktü...bu akşam fiyasko çıktı tabiki foxun yardımıyla Fatih harbiyede çöktü...arka sokaklar uçuşa geçti yarın bi 7 alsa varya totalde off o biçim ab yide 4 ler tamamdır :)

Aky bayadir izlemiyorum negada da sıkıcı olmus ya ilk bolumleri guzeldi ekşın vardı simdi ask dizisi olmus bide surekli aglamalar :D

-Kızım senin hiçbir şeyden haberin yok galiba, Ömer anlatmadı mı? -Neyi #askugruna

3446e6bab9bc0bbdb078a80b4034658e._.jpg

Acunnaa bi haller oldu gene fatih harbiye izleyicisi mi aktı ne bu ne reyting cumartesi cumartesi...

Bugünün Saraylısı 3. olmuş diye seviniyordum ki reytingini 3.49 görünce boşuna sevindiğimi anladım :T:

Benim göremediğim nevarda bu millet yetenek sizsinizi bukadar çok izliyor 12 reyting almış,ben birkez bile izlemedim başladığından beri.

Forum İstatistikleri

Konular
176,541
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy