Beren Saat'in Dekoltesi Ödül Törenine Damga Vurdu !

Biraz fazla kaçmış dekolte :)

Yılın en iyi kadın ödülünü bence bu yıl Berguzar Korel almalıydı diye düşünüyorum

Beren yine yıkmış geçmiş ortalığı. Böyle bir güzellik yok. :)

Hiçte abartılı değil, böyle bi güzellik ve vicut hattı varken, yakışıyoken niye giymesin? :) harika, mest oldum adeta. Yine bi ödül, yine beren... :)

berenenin dustugu duruma bak dekolte vermeden gundeme gelemiyor yazik berenime))))

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben dekoltede değilim 3 reytinglik diziyle nasıl yılın oyuncusu seçiliyor anlamadım gitti.

berenenin dustugu duruma bak dekolte vermeden gundeme gelemiyor yazik berenime))))

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sende Discovery cihazınla gündeme geliyorsun. :F

Ben dekoltede değilim 3 reytinglik diziyle nasıl yılın oyuncusu seçiliyor anlamadım gitti.
Herşey reyting değildir. (!) Zamanında 11 reyting de aldı dizi ne var bunda?

Kenanın Ezeli 4`e kadar düşmüştü. O zaman Kenan kötü bir oyuncu mu oluyor???

Beren Saat'i biz zaten böyle biliyoruz, bunda abartilacak birsey göremedim :)

Evlenecek yakin zamanda, tabi böyle pozlar vermemeye gayret göstermeli ama mahrum da birakmamali :D

Sende Discovery cihazınla gündeme geliyorsun. :F

Herşey reyting değildir. (!) Zamanında 11 reyting de aldı dizi ne var bunda?

Kenanın Ezeli 4`e kadar düşmüştü. O zaman Kenan kötü bir oyuncu mu oluyor???
Beren Saat'in ödül almasına karşı değilim,aşk-ı mennu'yla-Fatma gülün suçu ne? ile alsın
ama intikam'la ödül almasını doğru bulmuyorum.
diğer oyunculara haksızlık olarak görüyorum.
o zaman iyi gişe yapan filimlere veya çok reyting alan dizilere değilde iyi oyuncu olduğu için gökçe Bahadır'a versinler ödülü.

Beren Saat'in ödül almasına karşı değilim,aşk-ı mennu'yla-Fatma gülün suçu ne? ile alsın
o zaman iyi gişe yapan filimlere veya çok reyting alan dizilere değilde iyi oyuncu olduğu için gökçe Bahadır'a versinler ödülü.
bu işler böyledir iyi olan alır ödülü tabi fan etkisi yoksa bak antalya da ödülü o ka reytingli dizi varken erdal beşikçioğlu aldı :)

Ben reytinge bakmam. Sen en iyi oyuncu ödülü almamalı diyorsun.

Ezelde Kenan harikulade oyunculuk sergiliyordu ama yine de 4`e düşmüştü. Bu senaryo ile alakalı bir durum oyuncuyla ile değil.

İntikamın reytinginin düşmesinin nedeni Berenin kötü oyunculuğu mu sence? Oyuncu ne kadar iyi oynarsa oynasın dizi olmadıktan sonra olmuyor...

Niye seçilmesin ki? Kadım dövüş kurslarından tut, denizin dibine kadar rol çekti. Kim yapar bunu, ya da şu ana kadar kim yaptı? Tamam karadayı kaliteli bi dizi olabilir ama her ödülü o alıcak diye bi şey yok.

Yakışan giyiyor onda sorun yok da asıl yakışmayanların giymesi :F

beren çok güzel olmuş :)

Ama doğruya doğru güzel Gacı. :) . Benim Dünyam'dan sonra çok gözüme girdi Beren Saat. :) .